Xcode Storyboard Serious Issue Blanco?

Ik weet dat er een paar andere vragen zijn over StackOverflow gelijk aan deze, maar ze hebben verschillende resultaten en omstandigheden. Ik heb 1 Storyboard in mijn iPhone-app (toepassing met een tabbalk). Het heeft in totaal ongeveer 7 verschillende UIViewControllers. Telkens wanneer ik iets doe (iets verwijderen, een object toevoegen) gaat het uit en alles wat ik heb zijn rasterlijnen. Ik moet volledig uit het storyboardbestand klikken - in een codebestand - en klik om het storyboard-bestand opnieuw te openen om de inhoud zichtbaar te maken. Dit is echt frustrerend en het maakt me twee keer zo lang bezig met mijn werk.

In tegenstelling tot andere vragen, heb ik slechts één tabblad geopend en doe ik niets anders met de toepassing, dus het sluiten van andere tabbladen lost mijn probleem niet op. Ik heb alles geprobeerd, maar er is geen manier om de tijd te nemen om een ​​nieuw Storyboard-bestand te maken en alle verbindingen opnieuw te verbinden.

Als iemand anders weet hoe dit op te lossen, help me dan alstublieft. Het zou zo gewaardeerd worden. Als iemand anders dit probleem heeft, geef dan een opmerking zodat ik een idee kan krijgen van hoeveel dit probleem hebben (en dat ik niet de enige ben).

3
Heel erg bedankt. Deze manieren lijken te werken.
toegevoegd de auteur codeblooded, de bron
Ik krijg af en toe een leeg storyboard, maar niet onder de omstandigheden die je beschrijft. U kunt het sneller herstellen met behulp van het kruimelspoor boven aan de editor: selecteer een specifieke scène of de versie in de hoofdtaal.
toegevoegd de auteur jrturton, de bron
af en toe gebeurt dit met mij. ik weet niet precies wat de oorzaak is, maar de manier waarop ik het meestal oplost, is door te klikken op items in de documentomtrek en ze verschijnen één voor één. de andere oplossing was om Xcode te verlaten en opnieuw te starten.
toegevoegd de auteur john.k.doe, de bron
Gebeurt dit in de nieuwe Xcode? U kunt ook overwegen een antwoord toe te voegen met oplossingen/oplossingen die u voor dit probleem hebt gevonden.
toegevoegd de auteur valheru, de bron

1 antwoord

je moet mogelijk de w h-elementen onderaan het Storyboard aanpassen ... Ze zijn voor mij gereset naar wie ik ook ben toen ik overschakelde op wCompact, wat het ook was.

1
toegevoegd