eclipse foutmarkering verschijnt nog steeds na fix

Er was een bibliotheekprobleem in een bestand en na het oplossen verdwijnt het rode foutmarkering in de regel. Maar het bestand, het pakket en het project worden weergegeven met een rood foutmarkeringsteken.

Ik heb het vernieuwd maar krijg nog steeds de rode markering. Hoe die tekens verwijderd worden.

Bedankt.

1

1 antwoord

Er zijn twee verschillende mechanismen voor het weergeven van problemen in Eclipse. Annotaties zijn een lichtgewicht mechanisme dat gebonden is aan een editor en markeringen worden gebruikt om de problemen ergens anders weer te geven (bijvoorbeeld pakketverkenner).

Als de inline annotatie verdwijnt, maar de fout in de projectfout niet, betekent dit dat de annotaties en markeringen inconsistent zijn geworden. Eerst moet je proberen de bestanden op te slaan (soms worden de annotaties verwijderd tijdens het bewerken, terwijl markeringen alleen worden vernieuwd bij opslaan). Natuurlijk heb je al opgeslagen (anders zou het verversen geen enkele zin hebben), dus ik vermoed dat sommige markeringen vastliepen.

Als u die markering wilt verwijderen, opent u de weergave Problemen (Venster/Open weergave) en zoekt u de bijbehorende foutmarkering en verwijdert u deze vervolgens (Verwijderen in het pop-upmenu).

2
toegevoegd