Beste manier om Twitter in te loggen op iOS5 (xAuth of oAuth met Twitter Framework?)

Ik wil een tijdlijn krijgen via Twitter-account en ik moet het aanmeldingsgedeelte maken. Ik wil vragen wat de beste manier is om dat te doen.

iOS5 twitter api laat me geen aangepast inlogscherm maken, de gebruiker moet naar de instelling gaan en handmatig terugkeren naar mijn app. Ik denk dat ik beter xAuth op het inlogscherm kan gebruiken.1.Question

Kan ik nog steeds twitter framework api gebruiken op iOS5, zelfs als ik een aangepaste xAuth-inlogfunctie gebruik met een bibliotheek zoals XAuthTwitterEngine ?

initWithOAuthToken:tokenSecret: seems like the one to accomplish this.

Als dat zo is, denk ik dat ik deze methode ook kan gebruiken met oAuth login.


2.Question

Als je geen toegang tot DM nodig hebt, zou je toch beter xAuth kunnen gebruiken, toch?

Ik begreep niet waarom veel Twitter-clients nog steeds oAuth gebruiken, hoewel xAuth beter werkt op de iPhone totdat ik erachter kwam dat je geen toegang hebt tot gebruikers DM met xAuth.

Maar mijn app hoeft geen toegang te hebben tot DM, dus ik denk dat xAuth de juiste keuze is.


Ik geloof dat dit het goede inlogpatroon is voor iOS5.

Login pattern on iOS5

Als gebruikers al op Twitter-account ingelogd zijn op iOS-instellingen, wordt het account weergegeven, zodat gebruikers niet hoeven in te loggen.

Als gebruikers niet zijn ingelogd op Twitter-account op iOS-instelling, kun je inloggen in mijn app met behulp van xAuth zoals officiƫle iPhone iPhone-app.

MugunthKumar/RSOAuthEngine looks nice to do the above even through it doesn't support xAuth.

0

1 antwoord

1.Question

Het lijkt erop dat u initWithOAuthToken: tokenSecret: alleen op ACAccount met xAuth kunt gebruiken. Maar het is veel moeilijk om xAuth-toegang te krijgen van Twitter tegenwoordig.

2.Question

Als ik oAuth gebruik en gebruikers laat inloggen via safari, hoeven gebruikers hun accountgegevens niet aan ontwikkelaars te geven. Dit is veiliger voor gebruikers en ontwikkelaars hoeven geen last te hebben van belangrijke inloginformatie van gebruikers.

In terms of this security point, it looks like that using iOS5 twitter login account on iOS settings is best option. But, unfortunately you can't let users to jump to settings of iOS from iOS5.1 unless you show the tweet screen.

Conclusion

Omdat mijn app alleen iOS5 of hoger ondersteunt, en gebruikers naar iOS-instellingen kunnen laten springen, is het geen slecht idee om in plaats van het xAuth-inlogscherm in mijn app of oAuth op UIWebview te maken, zodat gebruikers naar iOS5-instellingen kunnen springen bij inloggen.

Check out the way to do that here. https://stackoverflow.com/a/11267414/743663

0
toegevoegd