hoe kan ik meerdere plots (lijndiagrammen) weergeven in Android met achartengine?

ik ben nieuw in programmeren en dus Android-programmering. Ik maak een Android-app waarin ik eeg-gegevens grafisch moet weergeven (ik bedoel dynamisch in welke gegevens constant worden ontvangen en de grafiek wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe waarden aan de rechterkant en de grafiek met oude waarden die naar links en uiteindelijk worden verplaatst uit het zicht). nu kon ik 1 plot per keer weergeven, maar het zou erg leuk zijn als ik alle plots (totaal 14) op een enkel scherm van boven naar beneden kon weergeven. Nu zijn 14 diagrammen mogelijk niet meteen zichtbaar, dus ik zou de functie van scrollen kunnen toevoegen, zodat sommige diagrammen tegelijk zichtbaar zijn en anderen kunnen worden bekeken door omhoog of omlaag te scolpen.  Ik gebruik AChartengine voor het plotten. Is er een manier om meerdere plots op een enkel scherm van boven naar beneden weer te geven met scrollen? Bedankt dat je je tijd hebt gegeven.

0

1 antwoord

Ik veronderstel dat, zelfs als je een ScrollView zou kunnen gebruiken om veel diagrammen op dezelfde activiteit/scherm te plaatsen, het te zwaar en chaotisch zou zijn. Waarom multiplexeer je geen data met behulp van verschillende datasets voor elke grafiek? Op deze manier zou je slechts een kaart kunnen weergeven en zou het vergelijken van gegevens intuïtiever kunnen zijn ...

U kunt binnen de voorbeelden van achartengine verwijzen naar 'gemiddelde temperatuur', om te weten hoe u verschillende series (gegevensreeksen) in dezelfde grafiek plaatst.

Hoe dan ook, als je echt een 'lang' scrolscherm met 14 grafieken wilt maken, gebruik dan eenvoudig een ScrollView :  
  
 ...

Ik heb zo'n lay-out niet getest, maar het zou moeten werken.

0
toegevoegd
De ScrollView kan slechts één direct kind hosten ...
toegevoegd de auteur H-Bahrami, de bron