Berekening van de breedte van een zwevend element

you can see for example in wikipedia here: http://en.wikipedia.org/wiki/United_States The second pargraph starting with "At 3.79 million square miles". If you check the width of this pharagraph it will give you the full width including the width of the floating right element '.infobox' http://imageshack.us/photo/my-images/38/54351130.jpg/

Maar ik moet de Exacte breedte van de pharagraph weergegeven voor de gebruiker (wat de pharagraph-breedte is - de infobox enz. '). Echter, ervan uitgaande dat ik geen idee heb dat er een zwevend element is en ik wil dat JavaScript de exact weergegeven breedte van de contect berekent. Dank je.

Bewerk: Hier is een voorbeeld van het probleem: http://jsfiddle.net/guy_l/sj3Zp/2/ Door de DOM scrollen krijg ik dezelfde resultaten, maar de berekende wit is anders.

2

1 antwoord

Hier is je scenario met een jQuery-oplossing die goed werkt:

<script>

  //with all margins and paddings
  var w1 = $('.c_2').outerWidth(true);
  var w2 = $('.c_3').width();

  alert ('Calculated width: ' + w2 + ' - ' + w1 + ' = ' + ( w2-w1) );

</script><div class="c_1">

  <div class="c_2">
    Infopanel
  </div>

  

Some paragraph

The interesting paragraph

</div>
0
toegevoegd
Als u niet zeker weet of er zwevende elementen zijn, kunt u het bovenliggende element selecteren, alle elementen kiezen die zwevend zijn, hun posities binnen het bovenliggende element berekenen, opzoeken of de alinea wordt beïnvloed door de positie van het zwevende element elementen en trek het dan af van de breedte van de alinea. Dit kan heel lastig worden, als je opkijkt " De kustvlakte van de Atlantische kust gaat verder landinwaarts " in je link, zie je ook dat deze paragraaf eigenlijk 2 breedtes heeft zoals het is bij de einde van de drijvende container.
toegevoegd de auteur insertusernamehere, de bron
Als u een andere vindt, zou ik ook zeer geïnteresseerd zijn in de oplossing. :)
toegevoegd de auteur insertusernamehere, de bron
dit zou werken als ik wist dat elke keer er een zwevende div in mijn inhoud zit. Mijn probleem is dat ik het niet weet. Ik loop gewoon door de paragrafen en vind hun breedte met $ (). Width() etc ', wat me de breedte van de alinea geeft maar niet de breedte die aan de gebruiker wordt getoond (omdat we een zwevend element hebben dat de breedte van de berekende stijl doorbreekt ).
toegevoegd de auteur Guy L., de bron
Ik denk dat dit dan de enige oplossing is. dank je. Vreemd dat we de "berekende" breedte van de alinea niet kunnen krijgen.
toegevoegd de auteur Guy L., de bron