Investeren in uw eigen LLC - vermogen of schuld

Ik zet initiële investeringen in mijn eigen LLC, en terwijl ik aan de boekhouding begon, wilde ik weten hoe ik het beter kon behandelen - het een lening aan LLC of een investering in aandelen maken?

Het kan ongeveer een half jaar duren voordat ik winst kan maken, tot nu toe stop ik gewoon geld in mijn eigen persoonlijke fondsen.

Wat zou fiscaal voordeliger zijn? Ik ben van plan om uiteindelijk distributies van LLC naar partners te doen.

4
Is het in de VS?
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron

1 antwoord

Als u gewoon een kapitaalbijdrage levert aan het bedrijf, is dit geen belastbaar feit.

Als u de eigenaar bent, heeft lenen alleen zin als u wilt dat het bedrijf u rente betaalt (als u bijvoorbeeld partners hebt die geen geld uitlenen) en u wilt dat een lening wordt gecompenseerd, dan zou een lening dat mogelijk maken. Maar de rente is belastbaar als inkomen voor u (1099-int) en het bedrijf kan het kosten.

Maar een kapitaalbijdrage is veel eenvoudiger en u kunt later een uitkering aanvragen om terugbetaald te worden. Geen enkele gebeurtenis wordt belast, maar u kunt geen rente nemen.

3
toegevoegd
@RomanGoyenko als je het structureert als een lening aan een partnerschap, heb je alle partners nodig om uit te loggen, omdat ze een aansprakelijkheid op zich nemen.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
Ik heb partners die bijdragen. Ik heb een beetje meer bijgedragen, dus ik heb misschien een deel van de investering als lening en onderdeel als aandeleninvestering.
toegevoegd de auteur Standa Thor, de bron