Besparingen per percentage automatiseren op verschillende loonstaten?

Het salaris van mijn vriend varieert elke week, omdat de uren die hij werkt afhankelijk zijn van de omzet. Hoewel meestal rond de 40 uur, is het soms een beetje minder of een beetje meer.

Het financiële advies dat ik volg, zegt kies een percentage en blijf erbij in goede en slechte tijden. Dus 15% van het salaris rechtstreeks in sparen. We willen dit automatiseren om zowel tijd te besparen als overmatige uitgaven te ontmoedigen. Maar met ons werk kunt u alleen specifieke ingestelde bedragen neerleggen, bijvoorbeeld precies $ 50 per week.

Dus hoe kan ik percentages automatisch doen? Ik probeerde naar banken te kijken, maar het lijkt niet alsof ze dit soort specifieke informatie vermelden.

3

2 antwoord

U hoeft alleen de wekelijkse uren en inkomsten gemiddeld over het jaar te berekenen. Dus als zijn jaarlijkse inkomen $ 100.000 p.a. is dan zou dit gemiddeld uitkomen op $ 2000 per week, waarvan 15% $ 300 per week zou zijn.

Het hoeft niet precies 15% per week te zijn, zolang u uw doel op de lange termijn 15% bespaart. Als hij een loonsverhoging krijgt, kunt u dit opnemen in het spaarplan. Stel dat hij een verhoging van 5% krijgt, dan zou je de $ 300 per week met 5% verhogen tot $ 315 per week.

2
toegevoegd
Het is bijna onmogelijk om ons inkomen te voorspellen op een manier die zinvol genoeg is om het te berekenen. Maar ik waardeer dat dit voor veel mensen zou werken. 1
toegevoegd de auteur John Wagenleitner, de bron

Toen ik met dit soort situaties werd geconfronteerd, heb ik de splitsing bij de bank gedaan.

Ze hadden de mogelijkheid om de aanbetaling als een payroll-overdracht te herkennen en te splitsen zoals ik dat wilde. Ik stop een bepaald bedrag in het controleren, een andere hoeveelheid geld in de hypotheek en een bepaald bedrag in een ander fonds. Het saldo, of het nu $ 1 of een ander bedrag was, ging naar besparingen. Dat betekende dat ik de bedragen die ik nodig had om mijn gebudgetteerde kosten voor levensonderhoud te betalen, overdroeg en wat ik hierboven heb gedaan dat ging naar besparingen. In maanden heb ik extra gemaakt, meer was beschikbaar om gered te worden.

2
toegevoegd
Ah, dus sommige banken herkennen een loonstorting. Het is goed om te weten dat het daar tenminste ergens bestaat. Nu moet ik gewoon uitvogelen welke.
toegevoegd de auteur John Wagenleitner, de bron