belastingaangifte doen in Canada vanuit een ander land

Ik heb mijn belastingen niet ingediend en het was tot nu toe geen echte zorg voor mij. Ik weet nu hoe ernstig het is en ik heb het verprutst. Ik heb nog nooit eerder ingediend en ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik weet niet waar ik deze informatie vandaan kan halen. Ik ben ook in een ander land. Ik probeer mijn T4S te krijgen, maar ik weet niet zeker hoe en waar ik ze moet verzenden. In 2007 werd ik 18, maar ik heb maar de helft van dat jaar in Tim Horton gewerkt, ik weet niet zeker of dat telt sinds ik nog op de middelbare school zat. Wat moet ik doen om dit op te lossen?

1
ja ru de

2 antwoord

2007 ... regels veranderen en het belastingstelsel en tarieven zijn ook onderhevig aan verandering en u bent niet verplicht of gerechtigd om belasting te heffen onder de 18 jaar. U begint vanaf de dag dat u 18 wordt, totdat u met pensioen gaat. Als u niet langer dan 185 dagen per jaar in Canada woonde, wordt het niet de bedoeling om hier belasting te heffen.

4
toegevoegd
Als een Canadese CPA zijn er zoveel dingen duidelijk onwaar in deze post. Beschouw alstublieft geen enkele waarheid voor uw eigen bestwil.
toegevoegd de auteur imoatama, de bron

It's time to hire an accountant who specialises in this sort of thing. That is, an accountant who specialises in Canadian tax. Do not go to a tax filing service such as H&R Block, as you need more help than that. You may also wish to consult a lawyer, but that's probably not necessary at this time, provided you are able to pay any owing taxes and penalties.

Werken bij Tim Horton in 2007 telt zeker. U verdiende inkomsten en hebt vervolgens geen belastingaangifte gedaan. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat u helemaal niets verschuldigd bent en misschien zelfs een restitutie van de betaalde belastingen hebt. Als dat het geval is, kan dit veel gemakkelijker op te lossen zijn dan u verwacht.

Als u niet in Canada woonde en geen inkomen verdiende in Canada, is de kans groot dat u geen belastingaangiften hoeft in te dienen voor een jaar dat u hebt gemist (vergelijk dit met het feit dat u een Amerikaanse staatsburger bent). Nogmaals, het is tijd om een ​​accountant in te huren om dit met zekerheid uit te zoeken.

Kortom, je moet wel praten met een echte accountant. Maar het is waarschijnlijk niet zo slecht als je denkt dat het is. Plus, mijn ervaring met de Canada Revenue Agency is dat ze heel beleefd en gemakkelijk te behandelen zijn, zolang ze hun geld maar krijgen.

1
toegevoegd