Is het mogelijk om een ​​Visa- of Mastercard-cadeaubon in de VS te krijgen en deze te gebruiken om Britse producten te kopen die een VK-factuuradres vereisen?

Is het mogelijk om een ​​Visa- of Mastercard-cadeaukaart in de VS te krijgen en deze te gebruiken om Britse producten/diensten (online) te kopen waarvoor een Brits factuuradres nodig is?

Ik weet dat ik in de VS zoiets bij supermarkten kan kopen, maar meestal alleen producten in de VS kan kopen. Soms kunt u het gewenste factuur-/verzendadres gebruiken, omdat ze daar niet om vragen wanneer u de kaart koopt/registreert. Dit is eigenlijk waar ik naar op zoek ben, maar voor gebruik met Britse producten/diensten.

Het exacte voorbeeld is dat er een aantal diensten uit het Verenigd Koninkrijk zijn die ik wil kopen, maar ze laten geen VS-gebaseerde factuuradressen toe. Het is alleen Visa/MC, dus zelfs geen AMEX of Discover. Omdat de VS cadeaubonnen heeft die je online kunt gebruiken zonder een adres te registreren, vroeg ik me af of er zoiets in het Verenigd Koninkrijk was dat ik kon krijgen, en misschien kreeg ik het misschien (of de nummers) naar mij toegestuurd, hier in de VS ?

2
Heb je goede vrienden of familie in het VK? Visa en Amex-cadeaubonnen zijn vrij eenvoudig te vinden in grotere Britse supermarkten en plaatsen zoals WHSmiths en hebben meestal geen erg hoge kosten. (Ones zonder kosten zijn veel moeilijker te vinden). Als je iemand had die je vertrouwde in het Verenigd Koninkrijk, zou je ze wat kunnen laten kopen en je de details kunnen sturen
toegevoegd de auteur skolima, de bron
Momenteel zijn de beste no-fee-kaarten voor online gebruik Pay.com, voorheen 3v, maar vanwege de huidige naamswijziging zijn ze momenteel erg schaars. Ze lijken in een mum van tijd te verdwijnen in Tescos, het laatst een beetje langer ergens anders, als je vrienden het niet erg vinden om te jagen!
toegevoegd de auteur skolima, de bron
Dat is een goed punt. Ik heb een aantal vrienden die daar net zijn verhuisd. Bedankt voor de suggestie!
toegevoegd de auteur Remy Sharp, de bron

2 antwoord

Dit heeft niet direct betrekking op internationale transacties, maar kan relevant zijn. Ik kreeg een cadeaubon van American Express tijdens de feestdagen en probeerde het bij een online verkoper te gebruiken. De kaart is geweigerd omdat de adresverificatie mislukt is.

Ik belde de cadeaubondiensten van American Express (nummer stond op de cadeaukaart) en ze wisten meteen wat het probleem was en repareerden het. Ze namen gewoon mijn adres en voegden het toe als een factuuradres op de kaart. Ik heb de betaling opnieuw geprobeerd en het ging meteen door.

Het is misschien de moeite waard om het bedrijf van de cadeaubon te bellen en hen te vragen eenvoudigweg uw factuuradres toe te voegen.

3
toegevoegd
Interessant. Moest u uw factuuradres op de een of andere manier verifiëren?
toegevoegd de auteur Remy Sharp, de bron
Nee, ze hoefden niets te verifiëren, vroegen gewoon om mijn naam en adres en verifieerden de spelling.
toegevoegd de auteur Ernesto Marrero, de bron

Ja, het is mogelijk, de Google Summer of Code-studenten doen dit al jaren. Ze krijgen een Prepaid-kaart en kunnen die daar in hun lokale landen uitgeven. Ze hebben het factuuradres als Google en het verzendadres als hun eigen adres. Een paar retailers hebben problemen, maar dat is gewoon hun systeem.

The trouble people have had is more in transferring the money to their personal accounts, usually there is a charge on this transfer. Transfer money from US ("prepaid") VISA Debit to AU bank account

1
toegevoegd
Het is het factuuradres dat het probleem lijkt te zijn. Voor sommige Britse services die online kunnen worden gekocht, kunt u deze alleen krijgen als u een VK-factuuradres gebruikt. Zou het in dat geval werken? Of wordt de prepaidkaart geregistreerd bij het factuuradres in de VS.
toegevoegd de auteur Remy Sharp, de bron
Het zal alleen afhankelijk zijn van de specifieke retailer en met vallen en opstaan. Amazon.co.uk was OK, het gebruik van de kaart via PayPal helpt. Het is echter echt een vraag voor de specifieke retailer. Het is hun eigen beperkingen, geen van de kaarten.
toegevoegd de auteur James Montgomery, de bron