Als ik $ 100 per maand kan investeren, is het dan beter om Vanguard S & P 500 ETF of Betterment te kiezen

If I can invest $100 a month, is it better to choose Vanguard S&P 500 ETF or Betterment?

Ik kan een maximale initiële investering van $ 1000 neerleggen en kan de investeringen eruit halen wanneer de markt er erg hard uitziet en opnieuw wordt geïnvesteerd als het erop aan komt zijn herstel te hervinden.

3
@AthenaWisdom - Het is verstandig als je je kapitaal wilt beschermen wanneer de markt lijkt te beginnen te vallen. Als u meer te weten komt over technische analyse, zijn er enkele eenvoudige technieken die u zou kunnen gebruiken om de markt op de lange termijn te timen. Veel succes ermee, omdat het beschermen van uw kapitaal en uw huidige winst de sleutel is tot het opbouwen van welvaart op lange termijn.
toegevoegd de auteur Martynnw, de bron
Bedoel je dat je in eerste instantie slechts $ 1000 in de ETF hebt gestopt, of dat je slechts $ 1000 totaal op de bank hebt staan? Omdat als je $ 3000 op de bank hebt zitten, je in plaats daarvan een Vanguard Prime Money Market Fund-account kunt gebruiken, en dan heb je voldaan aan de vereiste 'initiële investering' die ze noemen. Je zou dan $ 1000 (of wat dan ook) van die $ 3000 kunnen nemen en het in de ETF kunnen plaatsen via Vanguard Brokerage Services, zonder commissie. En elke transactie daarna zou ook commissievrij zijn. (En u verdient meer geld in de VPMMF dan bij uw bank, maar niet veel.)
toegevoegd de auteur Matthew Brown aka Lord Matt, de bron
Neemt uw makelaar fractionele aandelen van de ETF? De huidige handelsprijs voor VOO is $ 187,23, wat betekent dat $ 100 niet eens één aandeel is voor de $ 100 die je hier gebruikt.
toegevoegd de auteur M. Akram, de bron
Houd rekening met handelskosten. ETF's hebben gewoonlijk een commissie ($ 8-10), terwijl beleggingsfondsen vaak commissievrij handelen. Als je $ 100/maand inlegt, blaas dan niet in de buurt van 10% op commissies. Je bent misschien beter met een indexfonds in plaats van een ETF. Vermijd ook om de markt te timen.
toegevoegd de auteur Keith Blakemore-Noble, de bron
@Rocky Ik denk aan het gebruik van Vanguard-makelaars voor Vanguard ETF's, dus ik denk dat er geen commissiekosten zijn, maar voldoen niet aan de min. van $ 3000 initiële investering.
toegevoegd de auteur motosubatsu, de bron
@JBKing Lijkt erop dat Beter maken de betere keuze is voor $ 100/mnd en geen initiële investering
toegevoegd de auteur motosubatsu, de bron

1 antwoord

Vanguard vereist een minimale investering van $ 3000 en een minimum van 1 aandeel voor hun ETF's; Zie hun ETF-vergoedingen en -minimums voor meer informatie.

Als zodanig, met een initiële investering van $ 1000 en $ 100 per maand, zou dit een slechte keuze zijn; terwijl sommige makelaars je misschien toestaan ​​om fractionele aandelen te kopen, met ETF's denk ik niet dat dit gebruikelijk is tenzij je een behoorlijk beetje overhead betaalt (wat de kern van de ETF tenietdoet).

Merk op dat Beterheid u 0,35% plus de ETF-kosten (die gemiddeld 0,14% of zo) in rekening zullen brengen, dus u krijgt in totaal ongeveer 0,50% in rekening gebracht. Dat is waarschijnlijk niet het ergste in de wereld voor zo'n lage balans, maar wees je ervan bewust. Zodra je het niveau van $ 3000 kunt halen, raad ik je aan om over te stappen naar Vanguard of iemand anders die je de extra 0,35% niet zal aanrekenen.

2
toegevoegd
@JAGAnalyst - "... versla uw geld weg en vergeet het een tijdje." - en hoe zit het als de toegang tot uw geld is gehalveerd als u naar uw fondsen gaat? Trouwens, de timing van de markt gaat niet over het voorspellen van de toekomst - het gaat over handelen op basis van de huidige prijsactiviteit.
toegevoegd de auteur Martynnw, de bron
@Joe - en de S & P500 is in de recente geschiedenis met 50% of meer tweemaal gedaald - eind 2000 en eind 2007. Dus sinds de S & P500 met 50% kan dalen, kan de VOO en ik denk dat die dag niet zal duren wees te ver weg!
toegevoegd de auteur Martynnw, de bron
@JAGAnalyst - ja, je belt iets wat je niet begrijpt!
toegevoegd de auteur Martynnw, de bron
Spring ook niet in en uit de markt - niemand kan de toekomst voorspellen. Als je kunt, denk ik niet dat je geldproblemen zult hebben. Kies in plaats daarvan een goed fonds, spaar je geld weg en vergeet het een tijdje.
toegevoegd de auteur JAGAnalyst, de bron
@ Victor Victor, als je geld kunt verdienen in de markt door te handelen volgens de huidige prijzen, is dat fantastisch. Je kunt waarschijnlijk $ 500K per jaar verdienen op Wall Street. Ik kan het niet, dus ik probeer het niet. Als een handelaar 4-5 figuren per jaar opruimt, is het waarschijnlijk alleen maar geluk, en het geluk duurt niet lang.
toegevoegd de auteur JAGAnalyst, de bron
Als de waarde van VOO wordt gehalveerd, dan zal de meesten van ons waarschijnlijk geen werk meer hebben ...
toegevoegd de auteur tony, de bron