wat is de tijdzone die yahoo gebruikt voor aandeleninformatie

Sites zoals yahoo tonen historische gegevens voor aandelen. Ze tonen aandelen voor alle verschillende beurzen. Als ze informatie voor een dag weergeven, bijvoorbeeld de Hong Kong-aandelenmarkt, worden die datums dan op lokale Hong Kong-tijd weergegeven? Dus bijvoorbeeld als ik twee aandelen zie op 10 januari, een is een aandelenhandel op de aandelenmarkt van Hongkong, en de andere handelt op de NYSE, is de 10 januari van de Hong Kong voorraad eigenlijk een paar uur geleden eerder (als Ik woonde in New York) of is het gebaseerd op een universele tijdzone zoals greentime?

1
Kunt u een link naar een voorbeeldwebpagina opgeven?
toegevoegd de auteur Matthew Brown aka Lord Matt, de bron

1 antwoord

Aan de hand van uw voorbeeldlink vond ik de bijbehorende grafiek voor een aandeel dat handelt op de London Stock Exchange:

https://ca.finance.yahoo ? .com/echarts s = RIO.L symbool # = RIO.L; range = 1d

Zoals je daar kunt zien, loopt de kaart van ~ 8: 00am tot ~ 4: 30pm, en terwijl ik dit bericht schrijf, is het pas 14:14 Eastern Time. Deze buitenlandse grafiek gebruikt dus duidelijk een buitenlandse tijdzone. En zoals u kunt zien op deze Wikipedia-pagina , zijn die uren precies de uren van de London Stock Exchange.

Bovendien heeft de slotkoers boven de grafiek een tijdstempel van "11:35 uur EST", wat betekent dat het meest rechtse tijdstempel in de grafiek (~ 4: 30pm) gelijk is aan 11:35 uur EST. 16:30 - 11:30 = 5 uur = verschil tussen Londen en New York in deze tijd van het jaar.

Dit zijn dus twee gegevenspunten die aantonen dat Yahoo de eigen tijdzone van de exchange gebruikt bij het weergeven van deze grafieken.

1
toegevoegd