privacyproblemen bij het ontvangen van geld van PayPal van vreemden?

I am doing a few small scale (< $200) freelancing jobs and I've found a couple of interested individuals off the net. I need to receive payment, and I have decided to use paypal.

Omdat deze mensen vreemden zijn, maak ik me echter zorgen over privacy. Ik wil mijn normale persoonlijke PayPal-account niet gebruiken om mijn betalingen te ontvangen. Ik wil niet dat mijn persoonlijke informatie wordt gelekt in het geval dat sommige van de personen oplichters blijken te zijn.

Ik heb een paar vragen:

  • Kan ik een ander persoonlijk account aanmaken om geld te accepteren, met hetzelfde postadres als mijn gewone account?

  • Wanneer ontvang ik betalingen van de andere partij, welke privé-informatie zal PayPal dan aan de andere partij geven (anders dan mijn e-mailadres)? Mijn naam, mailadres, enz ..?

  • Geen verband met privacy, maar is het afdrukken van het overdrachtslog voldoende voor mijn eigen belastinggegevens (voor het aantonen van inkomsten, enz.)?

  • Onafhankelijk van de privacy, maar hoe lang duurt het voordat een paypal-naar-paypal-overschrijving wordt vrijgegeven? Dat wil zeggen, wanneer zullen de fondsen definitief in mijn account staan ​​nadat deze door de andere partij zijn verzonden?

Zowel mijn klanten als ikzelf zijn gevestigd in de VS.

0

1 antwoord

  1. U moet de servicevoorwaarden van PayPal voor die eerste vraag controleren. Ik kan me voorstellen dat je dat zou kunnen, omdat mijn vrouw en ik allebei persoonlijke PayPal-accounts hebben die op hetzelfde adres worden vermeld.

  2. Wanneer u geld ontvangt, zien de afzenders alleen de (volledige) naam in uw account, het bedrag en de transactie-ID. Als u een zakelijk account instelt, wordt de naam in uw account vervangen door de bedrijfsnaam. Uw postadres zal niet zichtbaar worden gemaakt.

  3. Ja, PayPal biedt een exportoptie van uw transactiegeschiedenis. Ter referentie: als uw volume groter is dan $ 20.000 voor 200 of meer transacties, geven ze sowieso een formulier van 1099 K uit.

  4. Dat hangt af van de betaalmethode. Bankoverschrijvingen zijn direct, waarbij voor kaarten een betalingsvertraging nodig is. PayPal biedt kopersbescherming, dus ik zou heel plichtsgetrouw zijn bij het loggen van al uw uitgevoerde werkzaamheden om een ​​bewijs van voltooiing te leveren, voor het geval iemand een betaling betwist. Geschillen kunnen tot 45 dagen na de datum van de transactie plaatsvinden. Chargebacks kunnen 120 dagen of langer na de transactie plaatsvinden (afhankelijk van het kaartnetwerk).

1
toegevoegd
Er is geen reden voor een geldontvanger (in eBay-voorwaarden, een 'verkoper') om hun adres in de transactiegegevens te vermelden. Het is de geldverzender ("koper") die mogelijk adresgegevens bevat en alleen als de verkoper dit vraagt ​​/ eist.
toegevoegd de auteur David Arno, de bron
Als ik me aanmeld voor een Premier-account (ik doe af en toe alleen freelancen), wordt er naar de bedrijfsnaam en het adres gevraagd. Betekent dit dat de klanten zowel de bedrijfsnaam EN het adres zullen zien? Of alleen de bedrijfsnaam? Ik denk dat technisch gezien mijn thuisadres het bedrijfsadres is, dus ik maak me zorgen of dat wel zal gebeuren (aangezien zakelijke adressen meestal openbaar zijn).
toegevoegd de auteur glenn-smith, de bron