Hoe kies je een staat om een ​​LLC te vormen?

Ik wil een bedrijf vormen met een vriend van mij. Ik woon in Colorado en hij woont in Oklahoma. We willen een website starten die een service aanbiedt en we willen dat deze wordt gevormd onder een LLC. Voor ons beiden is dit de eerste keer dat we meer doen dan onze belastingen.

Ik heb één vraag gevonden over vormen een LLC uit de staat en ik heb verschillende pagina's online gelezen die het algemene proces beschrijven. Maar hoe neem ik een beslissing over enkele van de details? Hoe kies ik een staat en als ik niemand in die staat ken, hoe vind ik een "agent" in die staat?

Ik heb verschillende sites gevonden die bereid zijn het meeste werk voor mij te doen als ik betaal, maar ik weet dat ze willen dat ik betaal voor dingen die ik niet wil of waarvoor ik niet moet betalen, zoals $ 80 om een Werkgevers-ID van de IRS.

Zodra ik een staat kies, denk ik dat we in staat zullen zijn om onze gedachten te verzamelen en die weg te inslaan. Maar welke factoren moet ik zoeken bij het kiezen van een staat?

4
Dit lijkt een beetje meer een juridische kwestie dan een geldvraag. Bedrijfsbelastingstarieven en dergelijke factor in een beetje, natuurlijk, maar is het belastingtarief van beide staten dat schandalig?
toegevoegd de auteur Eliseo d'Annunzio, de bron
toegevoegd de auteur Eliseo d'Annunzio, de bron
toegevoegd de auteur David Arno, de bron

2 antwoord

Er zijn zeer weinig omstandigheden waarbij het vormen van een entiteit buiten de staat gunstig is, maar een website valt in deze omstandigheden in bepaalde gevallen.

Bedrijven zonder fysieke activiteiten hoeven zich geen zorgen te maken over het rechtsgebied waarin ze zijn geregistreerd: uw thuisstaat, een betere verenigde staat of niet-verenigde staat. De "beperkte aansprakelijkheid" doet zijn werk.

Als u voorraad- of inkoopkantoren opslaat als aanvulling op uw online bedrijf, moet u zich registreren in de staat waarin deze zich bevinden.

Een online bedrijf is een voorbeeld van een bedrijf zonder fysieke aanwezigheid. Alle staten willen dat u uw LLC registreert in de staat waarin u woont, maar dit is waar u de wetten van die staat moet lezen. Wat zijn de gevolgen van niet registreren? Er is misschien geen, er kunnen er veel zijn.

In New York zijn er bijvoorbeeld geen gevolgen voor het niet registreren (en registreren in New York - met name de stad - is waarschijnlijk de duurste in de VS). Als uw LLC zichzelf moet vertegenwoordigen voor de rechtbank, verstrekt New York retroactieve buitenlandse registraties en zakelijke licenties. Dus feitelijk, ondanks het feit dat je zegt dat je meer dan $ 1000 moet betalen om je LLC "of anders" te vormen, is de realiteit dat je de lokale beperkte aansprakelijkheidsbescherming krijgt in rechtbanken wanneer je het echt nodig hebt. Controleer uw lokale staatswetten, maar vaker dan niet is het vergelijkbaar met het vragen aan een kapper als u een knipbeurt nodig hebt, de vertegenwoordiger gaat altijd zeggen "ja, u doet" terwijl de wet en bijbehorende jurisprudentie onthullen dat u 't.

De federale overheid maakt het niet uit in welke staat jouw formulier een LLC of partnerschap is.

Banken maken zich niet uit in welke staat je een LLC of een partnerschap opneemt. Het postkantoor van de Verenigde Staten maakt het niet uit. Een app maken? De iTunes Store van Apple maakt het niet uit.

Dat omvat dus alle toepasselijke autoriteiten die u moet overwegen. Ga nu gewoon met de goedkoopste. Alleen al in de VS zijn er 50 staten en verschillende territoria, allemaal met hun eigen tariefstructuren, dus je hoeft alleen maar je onderzoek te doen. Ondanks dat het in strijd is met een ander antwoord, is Wyoming nog steeds relevant, omdat het goedkoop is en een volwassen systeem en wetten heeft rond de vorming van bedrijfsentiteiten.

http://www.incorp.com has agents in every state, but there are registered agents everywhere, you can even call the Secretary of State in each state for a list of registered agents. Get an employer ID number yourself after the business entity is formed, it takes less than 5 minutes.

Dit alles hangt ook af van hoe uw LLC of partnerschap geld verdeelt. Als uw LLC zich niet gedraagt ​​als een pass-through-entiteit voor u en uw partner, maar in plaats daarvan zijn eigen winsten vasthoudt als een bedrijf, dan doet dit er niets toe. U moet het formulier vormen binnen de staat waarin u woont en buitenlandse registraties doen in staten waar het fysiek aanwezig is, omdat het zijn eigen belastingplichtige in die staten is geworden. Dit is relevant omdat je zei dat je iets probeerde te doen met een vriend.

2
toegevoegd
@littleadv sommige wetten zijn tandeloos, het einde.
toegevoegd de auteur VolkerK, de bron
@littleadv Controleer eerst de lokale wetgeving. retroactieve buitenlandse registratie geeft je de bescherming van de bedrijfssluier in new york, met terugwerkende kracht - DIT is de wet - letterlijk het tegenovergestelde van het doorboren van de bedrijfssluier. we hebben deze discussie eerder gehad.
toegevoegd de auteur VolkerK, de bron
Een bedrijf heeft fysieke aanwezigheid waar de bedrijfsexploitant fysiek aanwezig is. De bewering dat de website zichzelf beheert en op wonderbaarlijke wijze zichzelf opbouwt en zichzelf handhaaft zonder dat iemand en alles dat het beïnvloedt, belachelijk is. Het hele uitgangspunt van uw antwoord is gebaseerd op die belachelijke bewering en is keer op keer bewezen verkeerd te zijn. Wat betreft "wat zijn de gevolgen voor het overtreden van de wet" - het begin is dat het de wet overtreden is. Hoewel u "met terugwerkende kracht" LLC kunt registreren om voor de rechtbank te staan ​​- niemand belooft u dat de rechtbank het niet zal verspreiden ...
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
... en elimineer de aansprakelijkheidsbescherming omdat u bewust hebt gekozen om de wet te overtreden toen u met uw bedrijf begon. Het kan ook moeilijk zijn om te beweren dat je geen fout hebt gemaakt voor datgene waarvan je wordt beschuldigd als je een bewezen staat van dienst hebt in het overtreden van wetten. Overweeg dat wanneer u besluit om mensen advies te geven om de wet te overtreden of te negeren ..
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
dat is het ding ... de wet zelf is misschien tandeloos, maar de gevolgen van het zijn van een lawbreaker stoppen daar niet. Als je jezelf wilt verdedigen met de beperkte aansprakelijkheid van de LLC - het overtreden van een wet is beslist iets dat de tegenstander tegen je zal gebruiken om de bedrijfssluier te doorboren. Ik weet dat het uw ideologie is om elke mogelijke wet te verbreken en anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen, maar gelukkig voor ons - anarchie is niet een ding.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
de beslissing over het doordringen van een bedrijfsluier is aan de rechter, niet aan jou.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron

Over het algemeen kiest u de staat waar u zich bevindt, omdat u uw LLC daar in elk geval moet registreren. In jouw geval zou dat Colorado of Oklahoma zijn - registreer als binnenlands in één, als vreemd in de ander.

Als je bezorgdheid iets anders is dan alleen gemak/kosten - dan moet je met een advocaat praten, maar de meeste wetten van State LLC zijn redelijk gelijk (en gemodelleerd naar de " Uniforme wettelijke aansprakelijkheidswet ".

Houd er rekening mee dat de meeste sites die het hebben over "LLC uit de staat komen", verkoopsites zijn of gericht zijn op buitenlanders die proberen een Amerikaans bedrijf te vormen. Alle cr @ p die je hoort over vormen in Delaware/Nevada/Wyoming - is nutteloos en waardeloos voor iemand die inwoner is van een van de Amerikaanse staten. Als u een ingezetene van de VS bent, moet u zich altijd registreren in de staat waar u zich bevindt en het werk doen. Als u zich dus ergens anders registreert, hoeft u alleen opnieuw te registreren in uw thuisstaat. In uw geval bent u al in verschillende staten vertegenwoordigd, dus u moet zich in twee staten registreren zoals het is - waarom zou u de kosten van registratie in een derde optellen?

1
toegevoegd