Betaal ik mijn driemaandelijkse geschatte belasting als ik maar een klein bedrag heb gemaakt?

Ik heb het afgelopen jaar geen inkomsten gehad tot het 4e kwartaal waarin ik ongeveer $ 2500 verdiende als een particuliere aannemer. Moet ik een geschatte belasting betalen voor dat kwartaal?

Ik heb gehoord dat als je inkomsten voor het jaar minder dan 6100 dollar bedragen, je geen belastingen hoeft in te dienen, maar ik weet niet hoe dit van invloed is op het betalen van belastingen.

0
toegevoegd de auteur AMADANON Inc., de bron
Ik heb geantwoord dat je in de VS bent, gebaseerd op de terminologie in je vraag. Voeg een landtag toe.
toegevoegd de auteur Fran, de bron
Merk op dat u nog steeds (belasting) werk (belasting) moet betalen als u een contractant van 1099 bent en die vaak bij uw 1040 worden gearchiveerd - maar ze vallen niet in hetzelfde domein als de driemaandelijkse geschatte 1040 belastingen.
toegevoegd de auteur tony, de bron
@ sunk818 Ik dacht dat 1040EZ niet van toepassing was op mensen die zelfstandige of particulier zijn. Heb ik daar het mis?
toegevoegd de auteur RyanW, de bron
@Joe Bedankt, ik dien nog steeds mijn 1040 in tijdens het belastingseizoen. Ik wou gewoon niet gestraft worden omdat ik mijn driemaandelijkse betaling niet had gedaan.
toegevoegd de auteur RyanW, de bron

1 antwoord

IRS Publication 505 gives these guidelines:

In most cases, you must pay estimated tax for 2014 if both of the following apply.

  1. You expect to owe at least $1,000 in tax for 2014, after subtracting your withholding and refundable credits.

  2. You expect your withholding and refundable credits to be less than the smaller of:

    a. 90% of the tax to be shown on your 2014 tax return, or

    b. 100% of the tax shown on your 2013 tax return. Your 2013 tax return must cover all 12 months.

Als je in 2014 zo weinig geld hebt verdiend dat je minder dan $ 1000 aan belasting verschuldigd bent, hoef je volgens die richtlijnen geen geschatte belasting te betalen.

5
toegevoegd
Houd er rekening mee dat u geschatte betalingen moet doen voor zowel inkomstenbelasting als zelfstandige belasting (momenteel 15,3%) op inkomsten die geen inhouding hebben. Voor mensen met een lagere inkomstenbelasting is SE het grootste dollarbedrag. Maar bij $ 2500 is SE zelfs onder de de-minimis-uitzondering op boete. (U moet de werkelijke belasting in beide gevallen betalen, het enige verschil is of u geschatte betalingen doet of kunt wachten tot na april.)
toegevoegd de auteur dave_thompson_085, de bron