Wat zijn de fiscale gevolgen als mijn S-bedrijf geld verdient in een ander land?

Ik werk als een onafhankelijke aannemer die software ontwikkelt voor verschillende organisaties in de VS. Ik factureer een klant meestal een afgesproken bedrag en geef daarvoor een specifieke service. Voor wat het waard is, kan de software die ik maak als een "product" worden beschouwd, als dat relevant is voor mijn vraag.

Ik exploiteer mijn bedrijf als een S-Corporation waarvan ik het enige lid ben. (Ik hoop in de toekomst groot genoeg projecten aan te nemen om werknemers in dienst te nemen!) De betaling voor door mij geleverde diensten wordt rechtstreeks aan mijn bedrijf betaald, dat op zijn beurt een salaris aan mij uitbetaalt.

Voor degenen onder u die niet bekend zijn met S-Corporations, zijn ze een legaal construct in de VS waar een persoon of een kleine groep een bedrijf heeft; de winst van het bedrijf vloeit rechtstreeks naar de aandeelhouders; het vermijden van de "dubbele belasting" waaraan sommige bedrijven onderhevig zijn.

Ik zou graag willen weten hoe mijn bedrijf en ik fiscaal worden beïnvloed in het geval dat ik diensten verleen aan en betalingen ontvang van een klant in een ander land.

Stel dat ik bij ACME 20.000 dollar ontvang voor de ontwikkeling van software om een ​​wegloper-val te volgen. Tijdens deze dienst reis ik naar het ACME-hoofdkwartier voor een bedrag van $ 1000 en huur een auto en een appartement voor een maand voor $ 2000. Daarom bedragen mijn totale zakelijke uitgaven voor deze opdracht USD $ 3000.

Als ACME in Californië zou zijn, zou ik belasting betalen op USD 17.000, omdat ik een omzet van 20.000 en kosten van 3.000 had.

Stel dat ACME zich in Groot-Brittannië bevindt (of waar dan ook). Mijn inkomsten en uitgaven zijn hetzelfde, maar nu is mijn geld verdiend en mijn uitgaven gedaan in een ander land.

Hoe worden mijn bedrijf en ik belast? Waar moet ik op letten bij het opzetten van het zakelijke contract? Is het zinvol om mijn S-Corporation te gebruiken om zaken te doen in het buitenland?

4

1 antwoord

Wees hier voorzichtig:

Als ACME in Californië was, zou ik belasting betalen op USD 17.000 omdat ik   had een omzet van 20.000 en een kosten van 3.000.

Naar CALIFORNIA . En Californië belast S-Corps. En bovendien zou je 800 dollar betalen voor het recht om zaken te doen in de staat. Dit alles naast de reguliere federale en staatsprijzen naar de staat waar u woont.

Stel dat ACME zich in Groot-Brittannië bevindt (of elders). Mijn   de inkomsten en uitgaven zijn hetzelfde, maar nu is mijn geld verdiend   en mijn uitgaven in een ander land.

Hetzelfde ding precies. Behalve dat je belasting moet betalen aan het VK. Er is misschien een voorziening in het belastingverdrag om u te helpen, dus u kunt mogelijk minder belasting betalen wanneer u in het Verenigd Koninkrijk werkt dan in Californië. Neem contact op met een erkende belastingadviseur (EA/CPA met een vergunning in uw land) die niet voor u wegloopt nadat u de woorden "Belastingverdrag" hebt uitgesproken.

Is het zelfs zinvol om mijn S-Corporation te gebruiken om zaken te doen in a   buitenland?

Dat zou een zakelijke beslissing moeten zijn, laat de fiscale overwegingen uw bedrijf niet drijven.

1
toegevoegd
Californische franchisebelasting die voor alle ondernemingen/llc/llp/lllp/lp die in Californië actief zijn, aansprakelijk is. Zelfs als je 1 dag zaken doet in Californië - ben je $ 800 per jaar aan het boeten totdat je aangeeft dat je geen zaken meer doet in de staat.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
Ik zie niet in waarom u belastingen zou moeten betalen aan Groot-Brittannië. Kun je dat toelichten?
toegevoegd de auteur David Houde, de bron
Wat is dit bedrag van $ 800 dat u aan het begin van uw antwoord noemt?
toegevoegd de auteur Posipiet, de bron