Als ik 40 credits zou verdienen en zou stoppen met werken, zou ik dan op 67-jarige leeftijd volledige socialezekerheidsuitkeringen krijgen?

Als ik in mijn jaren dertig aan mijn 40 kredietwaardigheidseis zou voldoen en vervolgens de Verenigde Staten permanent zou verlaten en in een ander land zou gaan werken (en daar geen belastingen zou betalen, niet naar de VS), zou ik de volledige voordelen ontvangen als ik in aanmerking kom (dwz het volledige overeenkomstige bedrag). voor welke leeftijd ik ook ben als ik begin met verzamelen)?

Bedankt!

11
@mkennedy - nog een paar woorden, en je hebt een antwoord. Je hebt het goed.
toegevoegd de auteur mgkrebbs, de bron
Betekent dit dat als ik 10 jaar 100.000 zou verdienen en dan stopte met werken of de Verenigde Staten verliet, dat zou dan 1.000.000/35 = ~ 28500 per jaar worden?
toegevoegd de auteur Corbin, de bron
In veel gevallen kan de sociale zekerheid of een equivalent van werk in een ander land via belastingverdragen worden gecrediteerd aan het thuisland. Zoals bijvoorbeeld ik heb een paar jaar in Zwitserland gewerkt en die inkomsten verschijnen op mijn SS-inkomsten.
toegevoegd de auteur jlarsch, de bron
In het geval dat je het niet wist, is de hoogte van de uitkering gebaseerd op het gemiddelde van je 35 hoogste inkomensverdienende jaren
toegevoegd de auteur Jesse Williams, de bron
Sociale zekerheid mag op geen enkele manier worden beschouwd als een vast uitkeringspensioen.
toegevoegd de auteur Jesse Williams, de bron

3 antwoord

Ervan uitgaande dat u in aanmerking komt voor sociale zekerheid en het is nog steeds rond wanneer u bent op de leeftijd van 67, het grootste probleem dat u zal hebben is dat voor tientallen jaren u 0 in uw jaarlijkse inkomsten zult hebben.

This calculator on the SSA.Gov website will let you enter zero income for future years, you will see what impact that has on your benefits.

De standaardwaarden gebruiken voor een DOB van 15/6/1984 en met pensioen gaan in juli 2051:

Uw geschatte maandelijkse uitkering, te beginnen op 67-jarige leeftijd en 1 maand in 2051, is $ 1.555,00. Naar uw schatting hebben we geen toekomst aangenomen   prijsstijgingen of inkomsten.

Na het wijzigen van toekomstige inkomsten naar nul:

Uw geschatte maandelijkse uitkering, te beginnen op 67-jarige leeftijd en 1 maand   in 2051 is $ 681.00. Voor uw schatting gingen we ervan uit dat er geen toekomstige stijgingen zouden zijn   in prijzen of inkomsten.

20
toegevoegd
Ervan uitgaande dat het OP een Amerikaanse staatsburger is (een gok) en daarom elk jaar belasting moet indienen in het buitenland en in de Verenigde Staten. Zou dit niet meetellen voor zijn SSA-gemiddelde?
toegevoegd de auteur rhaskett, de bron

Zoals mhoran_psprep heeft aangegeven, zal je betaling vrij laag zijn, tenzij je via een soort van verdrag erkenning krijgt voor je buitenlandse werk. Er is echter een heel belangrijk aspect dat het een goed idee zou maken: dezelfde 40 credits kwalificeren u voor medicare. Als je in de VS gaat met pensioen gaan, is dat heel belangrijk, en het is mogelijk om geld uit te betalen, maar vrij duur.

6
toegevoegd

Depending on the country you move to, your work there can count toward your maximum credits. See this:https://www.ssa.gov/international/agreements_overview.html#&a0=9

2
toegevoegd