Premium Processing Service door begunstigde of werkgever?

Here is an excerpt from the USCIS website which answeres the following in response to the following question:

Kan de begunstigde van een visumaanvraag Premium Processing Service zoeken?

Nee, behalve in gevallen waarin de petitie in aanmerking komt om als een zelfverklaring te worden ingediend (d.w.z. indiener en de begunstigde zijn hetzelfde). Anders kan alleen de indiener, of de advocaat of vertegenwoordiger die een kennisgeving van verschijning heeft ingediend (formulier G-28) namens de indiener, Premium Processing Service aanvragen voor een aangewezen verzoekschrift. Indiener, advocaat of vertegenwoordiger of begunstigde kunnen de kosten van de Premium Processing Service betalen, maar de begunstigde kan het formulier I-907 niet ondertekenen of indienen.

Welnu, de eerste regel zegt Nee , maar de laatste regel zegt dat de indiener, advocaat of vertegenwoordiger of begunstigde de vergoeding voor de Premium Processing Service kan betalen, maar de begunstigde kan het formulier niet ondertekenen of indienen I-907. Kan iemand alsjeblieft verduidelijken of de werknemer in plaats van de werkgever de kosten kan betalen als hij dat wil?

0
U kunt de vergoeding betalen, maar de werkgever moet het formulier ondertekenen en indienen om Premium Processing Service aan te vragen.
toegevoegd de auteur Jesse Williams, de bron

1 antwoord

Werknemer kan betalen, werknemer kan de formulieren niet indienen. U moet de werkgever overtuigen om daadwerkelijk om premiumverwerking te vragen, zelfs als u bereid bent om het zelf te betalen.

1
toegevoegd
Dankje voor het antwoord. Dus, als ik besluit te betalen, moet ik dan eerst een cheque sturen naar de werkgever en dan schrijven ze alle cheques in verband met USCIS of kan mijn werkgever een andere cheque van mij sturen samen met andere kostenbetalingen aan de USCIS?
toegevoegd de auteur eckes, de bron
Aangezien de indiener mijn werkgever en begunstigde is, is de bovenstaande beschrijving in mijn post ook zo dat, tenzij beide hetzelfde zijn, iemand geen PPS kan betalen? Zou je kunnen uitleggen waarom het zo is geschreven? Bedankt
toegevoegd de auteur eckes, de bron
De werkgever kan uw cheque sturen, maar de werkgever is degene die het papierwerk invult en inlevert.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron