Optie regeling voor kalender spreads

Hypothetisch: laten we zeggen dat het 17 januari 2015 is en AAPL op 100. Mijn portfolio bevat:

Long 1 Jan 23, 2017 Call Option for AAPL at 60
Short 1 Jan 17, 2015 Call Option for AAPL at 90
20,000 USD cash

Hoe werkt een nederzetting? De optie in-the-money wordt toegewezen. De portfolio bevat geen AAPL-aandelen die moeten worden weggehaald. Wordt mijn optie 2017 uitgeoefend of word ik geïncasseerd in de AAPL-aandelen tegen de slotkoers en wordt deze vervolgens weggehaald? (Mijn begrip is de laatste)

Wat gebeurt er als AAPL sluit om 300? Dan ben ik 210/aandeel op het contract verschuldigd en de enige manier om met mijn makelaar af te rekenen is het lange gesprek uit te oefenen. Zal mijn makelaar dit automatisch doen? Zullen ze boos op me zijn of is dit routine? Krijg ik in deze omstandigheid de 5:30 prijs?

Loopt dit proces uiteen van makelaar tot makelaar of is het overal hetzelfde?

Probeert alle risico's van hefboomwerking rond uitwisselingsmechanismen te begrijpen.

2

1 antwoord

Ten eerste moet u uw tussenpersoon bellen en vragen dat ze 100% zeker zijn.

Je wordt uitgeoefend op de korte optie die in het geld zat. Het is niet relevant dat uw portefeuille geen AAPL-aandelen bevat. U hoeft alleen het bedrag te betalen dat het kost om de aandelen te kopen die u verschuldigd bent. Ik geloof dat je makelaar dit geld gewoon van je marge/geldrekening zou nemen, ze zouden je de positie niet hebben laten bepalen als je account het niet kon dekken. Ik kan niet zien hoe je een lang gedateerde bel uit 2017 belangrijk vindt. Je zou deze call nog steeds lang zijn, zodra de toewijzing van de korte oproep werd afgehandeld.

2
toegevoegd
Leuk antwoord - goed geschreven
toegevoegd de auteur lsusr, de bron