Een project identificeren in Visual Studio

Ik heb een project dat is gecodeerd in C. Ik kan het bouwen, wijzigen. Ik kan ermee doen wat ik wil.

Het probleem is nu, ik moet het op de een of andere manier identificeren. Ik keek naar het gedeelte Projecteigenschappen, maar kon niets nuttigs vinden.

Het echte probleem is dat de mensen waarvoor ik werk een ATL-project willen dat een aantal radioknoppen enzo heeft. Ik zal met EWF werken. Maar mijn project moet in hetzelfde type zijn met hun eerdere programma's. Ik kan dus geen venster met Qt maken en geven. Het moet voldoen aan de eisen die ze me hebben gesteld. Het voorbeeldproject is dus gecodeerd onder C en heeft ATL-klassen. Er is een resource-editor - die ik erg handig vond.

Wanneer ik een aantal componenten uit mijn project verwijder (met behulp van de Resource Editor), treden er fouten of uitzonderingen op in de uitvoeringstijd op. Code probeert sommige componenten bij te werken en kan ze niet vinden.

Dus, is er een manier om het project te identificeren? Zodat ik hetzelfde type project kan maken en resourceeditor kan gebruiken om mijn knoppen en zo toe te voegen?

(Het zou zo gemakkelijk zijn als er een soort helpercomponent is voor Visual Studio zoals die in Eclipse. Dat ik een variabele kan selecteren en overal in code kan zien - waar het gebruikt, veranderd, toegewezen ...)

Dank u zeer.

0

1 antwoord

Controleer het vcproj-bestand van uw project, het zou eigenschappen moeten hebben zoals:

ProjectType =

Version =

ProjectGUID =

keyword =

het bovenstaande moet goed zijn om uw project te identificeren. Als dit niet het geval is, leg dan uit waarom we een oplossing zoeken.

0
toegevoegd
Bedankt. Ik wist niet dat het zo gemakkelijk was. Wees voorzichtig.
toegevoegd de auteur John Doe, de bron