NY staat en federale belastingen voor collegegeld en geen inkomen.?

  1. Ik betaalde collegegeld en had geen bruto inkomen (niet alleen het netto inkomen) in 2014. Moet ik zowel New Yorkse staatsbelasting als federale belasting voor 2014 rapporteren? Zo ja, hoe meld ik dit en kan ik alle bedragen leeg laten op de formulieren?

  2. Collegeverklaring voor graduate studies komt met Form 1098-T. Kan ik het overdragen naar een toekomstig jaar waarin ik een inkomen heb en het gebruik om een ​​deel van mijn inkomstenbelasting te compenseren?

Bedankt

0

1 antwoord

Moet ik zowel de belasting van de staat New York als de federale belasting voor 2014 melden?   Zo ja, hoe moet ik dit melden, en mag ik alles leeg laten in de   vormen?

Nee. Maar u komt mogelijk in aanmerking voor kredieten, die mogelijk worden terugbetaald, zelfs als u geen belastingen hebt betaald. Om deze tegoeden te claimen, moet u een aangifte indienen.

Collegeverklaring voor graduate studies komt met Form 1098-T. Kan ik   draag het over naar een toekomstig jaar waarin ik inkomsten heb en gebruik het om te compenseren   een deel van mijn inkomstenbelasting?

Nee. Collegegeld compenseert in geen geval de belasting. Credits waarvoor u mogelijk in aanmerking komt.

1
toegevoegd