Formeer als LLC of S Corp om de belastingplicht te verminderen

Het opstellen van een businessplan, in een poging om te bepalen of een LLC of S Corp een lagere belastingplicht zou hebben (in het onderstaande scenario ben ik "Partner A"). Drie partners: Partner A, Partner B, Partner C

Jaar 2015: Partner A die al het werk voor het jaar 2015 zal doen, levert geen financiële bijdrage. Partner B draagt ​​$ 100.000 bij en doet geen werk voor het bedrijf. Partner C draagt ​​$ 50.000 bij en doet geen werk voor het bedrijf. Parter A ontvangt een salaris van $ 100.000. $ 50.000 zal worden gebruikt voor zakelijke uitgaven. Winst voor 2015: $ 0.

Year 2016: Partner A continues to receive salary of $100,000. As in 2015, Partner A does all the work, Partners B & C do no work and will receive no salary. Company profit of $4,100,000. Losses: $0. Profit will be distributed amongst A, B, C as follows: Partner A receives 25% of the profit, Partner B receives 50% of the profit, Partner C receives 25% of the profit.

Zou het beter zijn om het bedrijf te vormen als een LLC of een S Corp om de belastingplicht te verminderen? Het bedrijf wordt gevormd in Florida, dat geen staat inkomstenbelasting heeft.

If needed, salary of Partner A could be reduced to $74,900 (top limit of 15% tax bracket for married filing jointly) for years 2015 & 2016 if it would make a significant difference on 2016 tax liability.

2

2 antwoord

Dit is eigenlijk een vrij ingewikkelde kwestie. Ik raad aan om te praten met een belastingadviseur met een geldige vergunning (EA/CPA met een licentie in uw land). Juridisch advies (van een advocaat die in uw land een vergunning heeft gekregen) wordt ook ten zeerste aanbevolen.

Er zijn veel zaken bij de hand hier.

  1. Inkomsten: beide typen entiteiten zijn pass-through, dus 'inkomsten' worden hetzelfde belast. Voor S-Corp is er echter een vereiste voor "redelijke compensatie", dus terwijl B en C geen "werk" doen, kunnen zij verplicht worden om salaris te nemen als kaderleden/directeuren (als ze als zodanig handelen).

  2. Aandelen - voor S-Corp kun je geen verschillende aandelenklassen hebben, ze zijn allemaal hetzelfde. U kunt dus niet 2 partners geld laten bijdragen en ten derde niets bijdragen (werk wordt gecompenseerd, u krijgt een salaris) en alle drie hebben hetzelfde aandeel in het bedrijf. Je kunt dat hebben met een LLC.

  3. Uitbreiding - S-Corp is beperkt tot X-aandeelhouders, die allemaal Amerikanen moeten zijn. Zodra u een buitenlandse partner of meer dan 100 partners hebt, wordt u automatisch C-Corp of u het nu wilt of niet.

  4. Beleggers - het zou erg moeilijk voor je zijn om externe investeerders te vinden als je een LLC bent.

Er zijn nog veel meer dingen te overwegen. Maak deze beslissing niet lichtvaardig. Dingen repareren is meestal veel duurder dan ze op de eerste plaats te doen.

1
toegevoegd

Een LLC of een S-corp zal resulteren in dezelfde belastingverplichtingen omdat beide pass-through-belastingentiteiten zijn.

Een LLC is flexibeler voor de situatie die u beschrijft, omdat de verantwoordelijkheden van het lid en de manager gedetailleerd beschreven kunnen worden in de operationele overeenkomst. U zou echt een bedrijfsadvocaat moeten krijgen om u te helpen uw bedrijfsovereenkomst op orde te krijgen. Er is ook een startups bèta-site op Stack Exchange die u mogelijk kan helpen met vragen over manieren om met uw bedrijfsovereenkomst om te gaan.

0
toegevoegd
Dit is incorrect.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron