Moet ik de internetinstallatiekosten voor mijn bedrijfsbedrijf internet betalen?

My company wants me to have internet at my apartment, as in emergency I can work from home. Company pays monthly internet bill. Also first time installation charges. But recently I moved into a new apartment and my company asked AT&T to transfer internet service from my old apartment to new apartment. But in the first month bill in my new apartment AT&T charged installation charges $$$. So now my company says I have to pay the installation charges. Although I didn't ask my company for my internet.

Mijn vraag is "Moet ik de installatiekosten betalen?".

1

2 antwoord

Het lijkt zo. Ik veronderstel dat je zou kunnen proberen te zeggen dat je niet wilt betalen en geen internet hebt geïnstalleerd, maar dat kan schadelijk zijn voor je carrière.

Er is geen wet die zegt dat uw bedrijf moet betalen voor uw internet, tenzij u een soort van contract met hen hebt waarin staat dat u dat wilt.

Als het al enigszins het geval is, is uw beste optie om te proberen te claimen dat het bedrijfsuitgaven zijn en deze af te trekken van uw belastingen.

4
toegevoegd
Merk op dat u dit niet noodzakelijkerwijs kunt aftrekken van uw belastingen. U wilt eerst een accountant lezen of inhuren voordat u dat doet.
toegevoegd de auteur Rushi, de bron
Je hebt twee keuzes ... betalen of je baas vertellen dat je niet zult betalen. De tweede kan je carrière bij dat bedrijf beperken, dus als je die route wilt gaan, wil je misschien ook gaan zoeken naar een andere baan ... en deze vraag tijdens de interviews stellen. Voor wat het waard is telecommute ik en het bedrijf zal mijn netwerkkosten niet betalen ... maar zal mijn telefoonrekening betalen. Beter dan niets.
toegevoegd de auteur keshlam, de bron
Maar het punt is dat ik niet heb gevraagd om te betalen voor mijn internet, het bedrijf zelf wil een internetverbinding in mijn appartement.
toegevoegd de auteur NickG, de bron

Natuurlijk hoef je ze niet te betalen - je vindt het resultaat misschien niet leuk.

Als een juridische kwestie - gezien het feit dat ik geen advocaat ben - ben ik niet op de hoogte van enige vereiste voor een bedrijf om bedrijfsgerelateerde kosten van werknemers te betalen. Een voorbeeld is mogelijk een mobiele telefoon en volgens dit artikel bedrijven zijn niet verplicht om voor u te betalen om een ​​mobiele telefoon te hebben , zelfs als ze vereisen dat u er een hebt en deze gebruiken als onderdeel van uw werk.

De belangrijkste gebieden waar wetgeving bestaat, hebben betrekking op bedrijfsuniformen met een logo (in een zeer beperkt aantal Amerikaanse staten) en de nodige persoonlijke veiligheidsuitrusting (in Californië en misschien slechts enkele andere staten). Alle andere gereedschapseisen voor een baan zijn niet bij wet verboden, zolang ze niet illegaal discriminerend zijn (zoals van mensen van een bepaald ras of geslacht eisen dat ze iets kopen, maar niemand anders, enz.).

Dus een bedrijf kan allerlei dingen nodig hebben, van een internetverbinding tot een mobiele telefoon tot een laptop, speciale gereedschappen en allerlei soorten apparatuur, en ze mogen zelfs de kosten van sommige dingen aftrekken van je loon - net zo lang als je nog steeds betaald minimumloon krijgen na de aftrek.

Met dat gezegd, de eerdere betalingen van vergoedingen van het bedrijf en de bereidheid om een ​​maandelijkse internetvergoeding te betalen, verplicht hen niet om ook andere vergoedingen te betalen, zoals verhuizen/installeren/enz. Ze kunnen zelfs besluiten om op hun kosten geen internetdiensten meer te verlenen en u moet deze gewoon als voorwaarde voor het werk stellen.

You can insist on it with your employer, and if you don't have an employment contract that forbids it they can fire you or possibly even deduct it from your pay anyway (and this reason might not be one that allows you to collect unemployment insurance benefits - but you'd need to check with an expert on that). You can refuse to pay AT&T directly, and they can cancel the internet service - and your employer can then do the same as in the previous condition. Or you can choose to pay it - or ask your employer to split the cost over a few checks if it is rather high - and that's about it.

Zoals de kosten van alles wat je moet betalen - van je eigen eten tot je computer, kleding, enz. - kun je het het beste als je eigen "kosten van zakendoen" beschouwen en beslissen of het nog steeds in jouw belang is om daar te blijven werken, en om iets te overwegen bij toekomstige loononderhandelingen! U komt mogelijk ook in aanmerking voor een gespecificeerde Werknemer zakelijke onkosten aftrek van de IRS, maar u zult moet de vereisten zorgvuldig lezen en een ontvangstbewijs voor dergelijke uitgaven krijgen/houden.

2
toegevoegd
Erger nog, het Hooggerechtshof heeft onlangs geoordeeld dat werkgevers u kunnen vragen om een ​​beveiligingsscherm op het werk te doorlopen en u niet hoeven te betalen voor uw tijd om het te doen. npr.org/2014/12/09/369671004/…
toegevoegd de auteur Rob Allen, de bron
@Annonymous Gedeeltelijk omdat u moet betalen voor iets dat u niet individueel hebt besloten, en deels omdat ik zeker weet dat ze u niet van tevoren hebben gewaarschuwd of duidelijk aangeven waarvoor ze wel of niet zouden betalen. Onverwachte uitgaven zijn onaangenaam - de wet vereist zeker niet dat u het leuk vindt! Ik was blij dat ik kon helpen :)
toegevoegd de auteur Nobody, de bron
heel erg bedankt voor je tijd en voor dit zeer mooie gedetailleerde antwoord. Ik neem dit als antwoord. Ik weet niet waarom, maar toch lijkt het mij niet eerlijk.
toegevoegd de auteur NickG, de bron