Er zijn 2% geld terug (op alle aankopen) zakelijke creditcards, zijn er die voor particulieren?

Ik ben op zoek geweest naar een eenvoudige, 2% cashback (geen uitzonderingen of categorieën, enz.) Creditcard voor particulieren. Mijn belangrijkste zakelijke CC is vrij simpel: 2% cash terug voor alle aankopen. Ik heb 2 vragen:

1) Is er een kaart voor individuen?

2) Zo niet, is het dan raadzaam om alle individuele aankopen in het bedrijf CC te doen en het vermengingsprobleem in elk belastingjaar op te lossen?

Bedankt!

1
Als u het land vermeldt, kunnen we u helpen bij het instellen van een Google-zoekopdracht, omdat veel bedrijven verschillende aanbiedingen in verschillende landen hebben. Maar dit is hier niet het onderwerp, omdat deze dingen vaak veranderen en elke lijst hier geplaatst zeer snel verouderd zou zijn.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
Sorry, in de VS.
toegevoegd de auteur user24737, de bron

2 antwoord

CreditCards.com has maintained a fairly comprehensive list of offers for many years now. I don't see any straight 2% offers there right now.

0
toegevoegd

Er zijn momenteel 2 2% -kaarten die ik ken. De Citi Double Cash Credit Card en de Fidelity 2% AMEX-kaart .

Goede thread voor Fidelity-kaart is hier . En een goede draad voor de Citi-kaart is hier .

0
toegevoegd
Ik vind de Fidelity-account niet leuk omdat deze vereist dat deze wordt gestort op een Fidelity-account. De Citi-een ziet er echter behoorlijk gaaf uit.
toegevoegd de auteur marc_s, de bron
Dat is waar. Maar van wat ik hoor, krijgen mensen het geld gestort op een Fidelity-geldrekening en vervolgens gewoon overgemaakt naar hun bankrekening. Het vereist dus een paar extra stappen. Citi-kaart ziet er verleidelijk uit.
toegevoegd de auteur dezman, de bron