Hoe behandel je kilometers naar de monteur, tankstation, enz. Bij het berekenen van zakelijk gebruik van de auto?

Ik heb een thuisbedrijf. Als ik tijdens het belastingjaar 2014 een auto heb gereden:

 • C miles for car-maintenance errands,
 • B miles for business errands, and
 • P miles for personal errands,

als de totaal gereden kilometers is C + B + P , hoe bereken ik dan de zakelijke miles gereden bij aftrek via methode werkelijke kosten ?

Voeg bewijs toe voor uw antwoord dat specifiek is voor het probleem van mijlen voor het onderhoud van auto's.

Please note: I am NOT deducting $.56/mile! A couple people have assumed this already. The actual expense method means my deduction does not depend on the total miles I drove for business but on the percent of the miles I drove for business. But I still have to provide the totals.

Voorbeelden van boodschappen voor onderhoud:

 • Rijden met een nieuwe auto bij de dealer
 • Rijden om te tanken bij een benzinestation
 • Rijden naar de monteur
 • Rijden naar de auto-onderdelenwinkel

Ik denk dat mijn opties zijn:

 1. consider the maintenance driving as the same percent for business as the non-maintenance driving: business = B + [C * B/(B + P)].

  • This makes sense to me the most, because these miles are driven for both business and personal reasons (as the car is used for both), and the IRS's usual approach to mixed-use items is to multiply them by the percent business use.
 2. (removed based on comments)

 3. treat maintenance miles as business miles (because the car is necessary for business): business = B + C

 4. treat maintenance miles as personal miles (because they are not solely for business): business = B

 5. If I use the car mostly for business, count maintenance miles as business miles; otherwise, count maintenance miles as personal miles: business = B + C if [B/(B+P)]>0.5 else business = B

Mijn gezond verstand zegt me om # 1 of # 5 te gebruiken, maar belastingen zijn niet altijd gezond verstand. Ik ben op zoek naar echt bewijs van een betrouwbare bron voor of tegen een van deze opties.

3
@jferr Als iemand de werkelijke onkostenmethode gebruikt, zou dit aanzienlijk zijn als ze maar heel weinig reden en verschillende reizen naar de monteur maakten gedurende één jaar.
toegevoegd de auteur MattyB, de bron
Ik hoop dat het voordeel van het doorlopen van alle moeite om onderhoudsmiles te berekenen aanzienlijk groter is dan de alternatieve kosten.
toegevoegd de auteur Tapas Bose, de bron
Jazeker, daarom heb ik gereageerd.
toegevoegd de auteur Tapas Bose, de bron

3 antwoord

Ik heb contact opgenomen met Stephen Fishman, JD, de auteur van Bedrijfsbelastingaftrek , om hem te laten weten dat deze vraag in zijn boek ontbrak. Hij was zo vriendelijk om een ​​antwoord te sturen.

Mijn oorspronkelijke formulering van de vraag:

Als uw auto wordt gebruikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik en u afrekent via de methode van de werkelijke kosten, moet u uitstapjes naar de monteur, tankstation en auto-onderdelen opslaan om de auto te onderhouden of te repareren als zakelijke mijlen, persoonlijke mijlen , of een deel van een bedrijf met een deel van uw eigen mijlen? Hoe zit het met het besturen van de nieuw gekochte auto van de dealer naar huis?

En zijn antwoord:

Goede vraag.

     

Ik kan hier niets over vinden in de IRS-publicatie of elders.

     

Het gezond verstand zou ons echter vertellen dat de kosten van autorijden om autoreparaties uit te voeren aftrekbaar moeten zijn. Als u uw auto voor zakelijke doeleinden gebruikt, zijn dit bedrijfskosten, net als zakelijke kosten voor het vervoer van andere bedrijfsuitrusting voor reparaties. Dit moet zo zijn, ongeacht of u de standaard kilometertarief of de werkelijke kostenmethode gebruikt. Verminder waarschijnlijk het bedrag van uw aftrek met het percentage persoonlijk gebruik van de auto gedurende het jaar.

     

Hetzelfde geldt voor het besturen van een auto bij de dealer.

1
toegevoegd

Alright, IRS Publication 463: Travel, Entertainment, Gift, and Car Expenses

Zakelijk en persoonlijk gebruik

     

Als u uw   auto voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden,   je moet je onkosten tussen de zaken verdelen   en persoonlijk gebruik. U kunt uw kosten verdelen   op basis van de gereden kilometers voor elk doel.

     

Voorbeeld. U bent een verkoopvertegenwoordiger   voor een kledingfirma en rijd met uw auto 20.000   mijlen tijdens het jaar: 12.000 mijlen voor zaken   en 8.000 mijlen voor persoonlijk gebruik. Jij kan   claim slechts 60% (12.000 ÷ 20.000) van de kosten van   uw auto exploiteren als bedrijfskosten

Uiteraard niets nuttigs in de code. Dus zou ik optie 1 gebruiken, de onderhoudsgerelateerde kilometers wegen door het aandeel van zakelijk gebruik. Hoewel als u uw auto veel gebruikt voor zaken (en misschien een echtgenoot hebt met een auto), een argument voor 3 zou kunnen worden gemaakt. Dus zou ik mijn kansen overwegen om te worden gecontroleerd (zelfs lager dit jaar als gevolg van IRS-bezuinigingen) en kies 1 of 3.

En gooi natuurlijk nooit iets weg totdat je op kamertemperatuur bent.

1
toegevoegd

Aangezien u de percentagemethode gebruikt om de splitsing thuis/bedrijfsgebruik te bepalen, zou ik denken dat onder de meeste omstandigheden de afgelegde afstand om uw auto van de dealer naar huis te brengen en van huis naar monteur en terug minder dan 1% van de auto zou zijn. het totaal aantal gereden kilometers. Dit is een acceptabele afrondingsfout. Bij het tanken doe ik dat meestal op weg naar een andere bestemming en daarom telt het niet iets dat ik apart meet.

Als uw gereden mijlen om deel te nemen aan reparaties/tanken meer dan 1% van het totale aantal gereden kilometers zijn, split ze dan op zoals u zich comfortabel voelt in uw bovenstaande voorbeelden. Ik zou de B/P-percentages als totale mijlen minder onderhoudsmijlen berekenen en die splitsing ook toepassen op onderhoudsmijlen.

0
toegevoegd