Gegeven advies "Koop een overlijdensrisicoverzekering en investeer de rest", hoe moet men "de rest investeren"?

Het wordt vaak aanbevolen dat mensen een overlijdensverzekering kopen tegen lagere premiekosten en de rest van het geld investeren. Er wordt gezegd dat het rendement van uw eigen investering hoger is dan dat van de verzekeringsmaatschappijen.

Dit klinkt aantrekkelijk en kan goed werken voor mensen met een financiële achtergrond.

Hoe gemakkelijk het ook klinkt, de risico's zijn er. Voor de niet-financiële mensen en beginners die er zijn, hoe moeten we doorgaan met dergelijke plannen en weten wat te beleggen, zodat we niet slechter eindigen dan wat we zouden kunnen hebben gehad van verzekeringsmaatschappijen (de overleveringswaarde) als we niet hadden t tekende voor een overlijdensrisicoverzekering, dat wil zeggen, ondertekende hele leven, beperkte premie, ILP beleid in plaats daarvan?

Eenvoudig, hoe "investeer je de rest" zoals ze zeiden?

1

2 antwoord

Kooptermijn en investeren, de rest is in feite het gemakkelijkste plan.

Koop gewoon de overlijdensverzekering op basis van uw huidige en verwachte behoeften. Herzie die behoeften om de paar jaar, of na een levensgebeurtenis (huwelijk, scheiding, kinderen, een huis kopen ...)

Investeer voor de rest: investeer in uw 401K, IRA of het equivalent. Er zijn indexfondsen of op leeftijd gebaseerde fondsen die onervaren kunnen helpen. Die indexfondsen hebben lage kosten; de op leeftijd gebaseerde fondsen veranderen naarmate je ouder wordt.

Het grootste probleem met de producten van het hele levenstype is dat wat u belangrijk vindt voor de overlijdensrisicoverzekering niet betekent dat het bedrijf een goed investeringsprogramma heeft. U wilt ook de mogelijkheid hebben om te besluiten om verzekeringsmaatschappijen of investeringsmaatschappijen te veranderen zonder de andere te beïnvloeden.

1
toegevoegd
Begin absoluut met een 401k of IRA om het belastingvoordeel te krijgen en, voor 401k, mogelijke matchfaces voor werkgevers (gratis geld!). Als u een keuze kunt maken uit een belegging, dan is de eenvoudigste optie om het geld in een Target Date Fund te plaatsen, dat alle diversificatie en herbalancering voor u zal behandelen. Als u meer controle wilt, kijk dan eens naar beleggingsfondsen met een lage prijs, met name indexfondsen, die u diversifiëren binnen een categorie, in een mix die past bij uw risicotolerantie - er zijn veel tools/hulpmiddelen die u kunnen helpen die verdeling te kiezen. Vergeet niet om periodiek opnieuw in balans te brengen.
toegevoegd de auteur keshlam, de bron

The simplest way is to invest in a few ETFs, depending on your tolerance for risk; assuming you're very short-term risk tolerant you can invest almost all in a stock ETF like VOO or VTI. Stock market ETFs return close to 10% (unadjusted) over long periods of time, which will out-earn almost any other option and are very easy for a non-finance person to invest in (You don't trade actively - you leave the money there for years). If you want to hedge some of your risk, you can also invest in Bond funds, which tend to move up in stock market downturns - but if you're looking for the long term, you don't need to put much there.

Probeer anders ervoor te zorgen dat u profiteert van belastingvoordelen wanneer u kunt - IRA's, 401K's, enz .; de meesten van hen zullen ETF's (of Vanguard of vergelijkbaar) beschikbaar hebben om in te investeren. Zoek naar fondsen met lage kostenratio's en zijn redelijk gediversifieerd (dwz beleg niet alleen in een kleine sector van de economie); zolang de economie blijft groeien, zullen de ETF's groeien.

1
toegevoegd
Omdat deze investeringen, zoals ETF's, vaak als langetermijninvesteringen worden beschouwd, dat wil zeggen dat ik ze daar voor een lange periode moet laten staan, over hoeveel jaar zal ik meestal het rendement beginnen te zien breken, zelfs met verzekeringsmaatschappijen die 3,25% claimen - 5% rendement?
toegevoegd de auteur MissMonicaE, de bron