Raspberry Pi 2 Model B geen afbeelding

Ik heb zojuist een Raspberry Pi Model B gekocht. Ik heb de laatste versie van NOOBS geïnstalleerd nadat ik een kaart heb geformatteerd met SD-kaart formatter. Het probleem is dat wanneer ik opstart dit het menu verschijnt om Raspbian te installeren, maar na 2 seconden begint mijn monitor (Benq 17 "of 18" bijna vierkant display) te knipperen en wordt zwart na 1 seconde verschijnt het menu voor het installeren van Raspbian en na 2- 3 cycli toont het niets.

Ik gebruik een HDMI-naar-VGA-adapter.

2
Hoe is de Pi op de monitor aangesloten? Hoe wordt de Pi aangedreven? heb je een andere kabel geprobeerd (video)?
toegevoegd de auteur doekman, de bron
Ik heb gehoord dat iemand die het heeft overleefd op 30 km van een vliegtuig, niet wil zeggen dat ik het moet proberen. Proberen zonder de adapter is de enige manier om het probleem goed te diagnosticeren.
toegevoegd de auteur doekman, de bron
Je moet het proberen zonder de adapter (d.w.z. een directe HDMI-verbinding) om dat uit te sluiten, omdat het bijna zeker de boosdoener is. Die adapters kunnen stroom van de input nodig hebben en ik geloof dat de pi niet is uitgerust om dit aan te kunnen.
toegevoegd de auteur David Harris, de bron
Ik weet dat dit misschien niet erg handig is, maar er zijn een aantal instellingen die je kunt proberen in de config.txt, raspberrypi.org/documentation/configuration/config-txt.md bekijk de sectie "WELKE WAARDEN ZIJN GELDIG VOOR MIJN MONITOR?". Ik heb met succes HDMI-VGA-adapters met verschillende Pi gebruikt en vond dat een externe USB-hub een groot verschil maakte en niet de Pi zelf voedde.
toegevoegd de auteur brainbolt, de bron
pi wordt aangedreven door een versterker met 5V en 2A. Het monitoren wordt geconnecteerd via een Hdmi-naar-VGA-adapter
toegevoegd de auteur Sebastien Martin, de bron
ik heb een vriend die dezelfde adapter en oplader gebruikt en werkt
toegevoegd de auteur Sebastien Martin, de bron

Geen antwoorden

0