Het traceren van een vergeten brokerage-account

Mijn vriend werkte in het begin van de jaren tachtig verschillende jaren bij Home Depot en nam deel aan het aandeleninvesteringsprogramma voor werknemers met 5% van zijn salaris.

Zijn dienstbetrekking daar eindigde abrupt bij de vervanging van de floormanager met wie hij niet overweg kon.

Mijn vriend had altijd aangenomen dat hij zijn aandelenbijdragen verbeurt en ging verder, alleen om het mij te vertellen in de context van een verhaal dat hij me vertelde.

Hoe zou men gaan over het vinden van vergeten lang slapende beleggingsrekeningen zoals deze?

2
Regels van sluimerende accounts.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron

1 antwoord

Een bedrijf zo groot als Home Depot heeft een redelijk robuuste afdeling Human Resources en zou u waarschijnlijk in de juiste richting kunnen sturen: de kans is groot dat zij de naam van de makelaardij en andere bijzonderheden kennen. Ik heb wat rond googeld, hun # is (1-866-698-4347).

Verschillende staten hebben verschillende regels over hoe lang een instelling activa kan laten verlaten voordat ze worden overgedragen aan de staat. Californië heeft bijvoorbeeld een site voor verlaten zoeken naar onroerend goed die u kunt gebruiken .

Dat gezegd hebbende, ik had een paar stuiveraandelen op een makelaarsrekening die ik nog nooit zo'n 20 jaar heb aangeraakt en toen ik daar eindelijk weer inlogde, zaten ze er nog steeds.

1
toegevoegd
Bedankt voor de informatie. Je liet me daar hangen met je penny stock verhaal .... =)
toegevoegd de auteur user24770, de bron