Hoe het risico te minimaliseren dat een creditcard in gevaar wordt gebracht

Onze creditcards zijn het afgelopen jaar minstens 4-5 keer gecrasht. Het is niets dat we hebben gedaan, het zijn meestal beveiligingslekken en hacks bij winkels: Home Depot, Target, Staples, etc.

Telkens als dat gebeurt, sluit het kredietbedrijf alle bestaande accounts en geeft nieuwe kaarten uit. Dat is een koninklijke pijn, omdat alle auto's moeten worden betaald en het is ook erg lastig en lastig als je naar het buitenland reist (wat we veel doen). We hadden een aantal late betalingsproblemen omdat we dit niet snel genoeg deden.

Zijn er strategieën om het risico te minimaliseren? Zijn er specifieke kaartuitgevers die kwetsbaarder zijn dan anderen (Citi vs. CapitalOne vs. Chase), Mastercard vs. Visa, zijn er detailhandels die we over het algemeen moeten vermijden?

Nog andere tips of trucs die iedereen kan bedenken?

3

3 antwoord

Het lijkt erop dat uw probleem meer te maken heeft met het feit dat uw geldschieters uw creditcards opnieuw uitgeven (in plaats van het nemen van financiële verliezen als gevolg van fraude).

Het is gewoon aan de creditcardmaatschappijen of ze opnieuw een creditcard willen uitgeven. Sommigen zijn misschien meer proactief. Het gebruik van een kaart met EMV (een chip) en mogelijk een pincode zou het moeilijker maken om uw kaart te vervalsen. Maar de kaartuitgevers kunnen uw kaart nog steeds markeren als geschonden en opnieuw voor u uitgeven. (In mijn geval ontving ik de afgelopen zes maanden drie Citi EMV-kaarten.)

Ik denk dat wat je echt nodig hebt, diversificatie is: krijg nog een paar creditcards en gebruik verschillende creditcards voor verschillende winkels/locaties/doeleinden. Op deze manier zou uw algehele risico moeten verminderen.

3
toegevoegd
Bijna niemand (of eigenlijk niemand?) Gebruikt nu EMV aan de kant van de retailer in de VS, dus helaas is de EMV-waarde van je kaart op dit moment niet erg relevant.
toegevoegd de auteur tony, de bron
Ja, ze rollen het uit (in oktober of zoiets). Maar ze gebruiken het niet nu ...
toegevoegd de auteur tony, de bron
@Joe Eigenlijk introduceren Visa en MasterCard POS-upgrades voor EMV-ondersteuning in 2015. Maar nogmaals, er is weinig consumenten die kunnen doen, behalve eieren niet in één mand doen.
toegevoegd de auteur WizardKnight, de bron

Niet zeker of dit een goed antwoord of een uitweg is, maar het onvermogen van een verkoper om betalingsgegevens correct te beveiligen, altijd een probleem; een kaart die u, de consument, nooit volledig kunt aanspreken als u creditcards en/of cheques wilt gebruiken.

Ik gebruik Google Wallet waar mogelijk, omdat de POS en de verkoper alleen het virtuele CC (tot nu toe alleen Mastercard) dat Google bezit, ontvangt in plaats van mijn feitelijke creditcardgegevens.

Eerder in 2014 werd een andere grote verkoper geschonden en daarom hebben ze een beveiligingsbulletin gestuurd naar Discover en Discover heeft me een nieuwe kaart gestuurd. Als een van de verkopers waarmee ik Google Wallet heb gebruikt, is gehackt en een soortgelijk bulletin verzendt, weet ik niet zeker of Discover mijn gebruik bij die verkopers registreert, omdat het allemaal via Google wordt doorgegeven.

Een paar andere alternatieven:

  • Use cash
  • Set up different card accounts for specific uses (e.g. A card for utilities-recurring payments, a card for POS purchases, a card for one-time phone/online purchases). This quickly becomes a nightmare to manage, though. I believe there are a few banks that allow you to generate virtual credit card numbers in a similar manner, though they may be single-use.
3
toegevoegd

Je zou een nieuwe bank moeten vinden. De meeste banken geven geen heruitgave voor schendingen, dus als je na het verhinderen van Home Depot, Target en nietjes een nieuwe kaart hebt ontvangen, ben je in de minderheid met een bank die proactiever is dan andere.

Uw netwerk (Visa versus Mastercard versus Amex) doet er niet toe. De bank zal deze oproep doen.

Zoals gezegd, contant geld wordt bijna altijd geaccepteerd.

0
toegevoegd