Betalingsmogelijkheden met NS & I-obligaties begrijpen

Dus, net als velen, willen mijn ouders investeren in: http://www.nsandi.com/65-guaranteed-growth-bonds?ccd=NALBAA omdat ze redelijk goed moeten zijn, maar er is een oprechte angst dat het geld dat aan deze regeling is toegewezen, op is voordat iedereen zijn of haar geld krijgt deel bij wijze van spreken.

Mijn ouders zouden geld van hun ISA moeten halen als ze volledig zouden investeren, maar het probleem is dat als ze worden afgewezen, ze dan geld op de ISA verliezen, omdat ze £ 500 willen kunnen investeren en dan die betaling aan £ 10.000 als ze worden geaccepteerd.

Kan dit worden gedaan? Kunnen zij geld toevoegen aan een obligatie als deze eenmaal is geopend?

1

1 antwoord

Nee; het is een band, geen omslag als een ISA. Je kunt meer obligaties kopen, ervan uitgaande dat je dit doet voordat ze opraken. En het is een winkelobligatie, dus je kunt het niet verkopen; je moet het geld vasthouden voor de duur.

Vergeet niet dat als je geld uit een ISA haalt, je het niet meer kunt terugbetalen, hoewel je het natuurlijk wel kunt terugdraaien met de toeslag van £ 15k.

En aangezien de obligatie aan de bron 20% belasting heeft afgetrokken, is het misschien geen goed idee om geld te nemen en zijn belastingvrije karakter te verliezen. U kunt 2,4% belastingvrij krijgen van Coventry Building Society.

2
toegevoegd