Niet Amerikaans ingezeten, moet vandaag de 83b verkiezing indienen bij de IRS - ik heb een SSN maar er staat: "Geldig voor alleen werken met DHS Auth" - is dit in orde?

Ik ben Canadees en ben terug in Canada. Vorig jaar had ik een J1-visum om in de VS te werken en ik kreeg daar een SSN terwijl er staat "alleen voor werk met toestemming van de DHS" op de SSN. Mijn J1-visum is inmiddels verlopen en ik ben weer terug in Canada.

Toen ik terug was in Canada, heb ik op afstand gewerkt voor een ander Amerikaans bedrijf en heb ik aandelen ontvangen. Ik ben van plan terug te gaan naar de VS rond de tijd dat deze aandelen vesten en ik kreeg te horen dat het slim was om een ​​83b verkiezing in te dienen. De 83b verkiezing vraagt ​​om een ​​SSN. Ik heb een SSN. Het zegt echter alleen geldig voor werk en mijn J1-visum is inmiddels verlopen.

Mag ik nog steeds mijn SSN-nummer vermelden bij de 83b verkiezing? Ik denk dat SSN's geldig zijn voor het leven, maar het is wel geldig voor alleen werk en mijn J1-visum is inmiddels verlopen.

Ik moet VANDAAG weten omdat mijn 30 dagen 83b-venster bijna ten einde is en ik dit moet mailen!

1
Zet de SSN op uw 83 (b) verklaring beschouwd als werk in de VS? Wat voor een belachelijke vraag is dit?
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
SSN is slechts een cijfer. Het kan niet worden beperkt. Het is hetzelfde als zeggen "7 is beperkt". Die opmerking op uw SSN-kaart is alleen omdat de SSN kaart wordt gebruikt als een manier om een ​​persoon te identificeren, maar het nummer zelf is slechts een nummer dat aan u is toegewezen.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
@littleadv Ik ben geen Amerikaan en het wordt beschouwd als een beperkte SSN waarvan ik niet weet dat het op een bepaalde manier beperkt is? Bovendien heb ik nog nooit eerder belasting betaald of een belastingwet of de IRS behandeld, dus als je nog steeds denkt dat het belachelijk is, dan is het goed voor je.
toegevoegd de auteur fffred, de bron

1 antwoord

Google die "geldig voor werk ..." zin.

U zult merken dat u een SSN hebt; het is voor vele doeleinden geldig; het is geldig voor het verkrijgen van werk, alleen als het vergezeld gaat van de DHS-autorisatie.

Weet iemand niet hoe hij komma's moet gebruiken?

1
toegevoegd
Ik ben een idioot. Dank je!
toegevoegd de auteur fffred, de bron