Hoeveel mag ik aftrekken voor zover ik de kosten van de voorbereiding van de belasting moet betalen?

Vorig jaar betaalde ik een belastingvoorbereider om een ​​aantal back-filings voor te bereiden, evenals de aanvraag voor het voorgaande jaar. Hoeveel daarvan is aftrekbaar? VS trouwens.

3

1 antwoord

Waarschijnlijk geen. Eerst moet je specificeren. Maar dan is deze aftrek onderworpen aan een drempel van 2%, d.w.z. het is slechts aftrekbaar in de mate dat deze meer dan 2% van uw AGI bedraagt. Als deze kosten aan de hoge kant waren, zouden sommigen deze verdieping hebben overschreden. En in dat geval kunt u het volledige bestede bedrag gebruiken wanneer u met de wiskunde begint.

Update - David, het spijt me als mijn antwoord kortaf was. Alle uitgaven die u in 2014 hebt betaald, maken deel uit van de berekening wanneer u op 15/15/15 terugkomt, ook al was het werk voor oudere aangiften waaraan de belastingman werkte. De rest van mijn antwoord zou moeten zijn dat je moet bestuderen waar op schema A dit naartoe vloeit -

enter image description here

Er zijn een paar dingen die oplopen voor deze categorie. Het wordt dan gegroepeerd en alleen datgene wat groter is dan 2% van uw AGI-stromen naar de Schedule A-nummers. Voor degenen die al in de zwarte via lijn 21 staan, is het resultaat alle kostenstromen naar de aftrek. Zonder dat is er een goede kans dat weinig tot geen nuttig voor u zal zijn.

4
toegevoegd
@DavidWilkins totaal van wat u in 2014 hebt uitgegeven, maakt niet uit voor welk jaar.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
Goed punt. Het is een beperkte lijst met items die van toepassing zijn, maar je hebt gelijk, dit is meer dat.
toegevoegd de auteur mgkrebbs, de bron
Het is niet deze individuele aftrek die onderworpen is aan de 2% -drempel, maar de som van verschillende aftrekkingen gegroepeerd als Diverse Aftrekkingen. Alleen dat deel van het totaal van de Diverse Aftrekken dat hoger is dan 2% van AGI kan worden afgetrokken. Dus als het OP meerdere andere items heeft die kunnen worden afgetrokken onder de rubriek Diverse aftrekkingen en natuurlijk moet de onderste regel van Schedule A ook de standaard aftrek overschrijden (tenzij het OP om een ​​of andere reden genoodzaakt is om Gespecificeerde deducties te gebruiken, bijv. indienen van MFS).
toegevoegd de auteur Dilip Sarwate, de bron
Is het totaal van toepassing op de 2% sinds ik het in 2014 heb uitgegeven? Zelfs als de meeste was voor eerdere late indieningen?
toegevoegd de auteur Jim Dagg, de bron