Wat is 'inkomen' voor creditcard & c? (VS specifiek)

Ik heb ook verschillende vragen gekregen zoals deze Mijn creditcardmaatschappij vraagt ​​mijn huidige inkomsten onder vermelding van" Federale regelgeving ", waardoor ik me afvroeg wat 'inkomsten' worden genoemd.

Ik besef dat mijn omstandigheden niet precies de norm zijn, omdat ik al tien jaar of langer geen significant W2-inkomen heb gehad. Ik doe parttime contract- en advieswerk, en in een gemiddeld jaar kan dat net $ 25-30K zijn. (Ik geef misschien $ 20.000 uit, dus dat is prima.) Ik heb investeringen die (wederom gemiddeld) meer waarderen dan dat, maar omdat ze niet actief worden verhandeld en veel van hen zijn in IRA's, komt die groei nooit voor belastingformulieren. Dus wat beschouwt het creditcardbedrijf als mijn inkomen: de $ 25.000 die op mijn 1040 staat of de jaarlijkse toename van mijn vermogenssaldo?

1

2 antwoord

Je kunt beantwoorden waar je je comfortabel bij voelt.

Ze hebben toegang tot uw kredietrapport/score. Ze hebben geen toegang tot uw huidige inkomen. Ze kunnen niet verifiëren wat je hebt neergelegd met betrekking tot je huidige inkomen, tenzij ze om kopieën van belastinggegevens vragen.

Wat u doet is hen een nieuw, recenter gegevenspunt geven. Toen je X jaar geleden de kaart had aangevraagd, vertelde je hen wat je hebt gemaakt. Waarschijnlijk heb je hen ook verteld wat je hebt uitgegeven aan huisvesting en andere leningen die je had. Ze kunnen je andere kaarten zien, ze kunnen je andere leningen zien. Maar als je huurt, weten ze niet hoeveel je per maand betaalt. Ze weten ook niet hoeveel uw inkomen is. Wanneer u hen dit inkomen geeft, kunnen zij besluiten uw limiet te verhogen of besluiten uw limiet niet te verhogen.

Ik heb nooit mijn meest recente betaalstrookje of belastingformulier geraadpleegd. Ik heb zojuist mijn beste gokinkomen uitgedrukt in de periode die ze vroegen (maandelijks of jaarlijks). Ik neem mijn beleggingsopbrengsten niet op omdat het meeste op pensioen staat. Als het gaat om advies, geef ze gewoon uw beste schatting.

1
toegevoegd
Klinkt logisch ... maar dan vraag ik me af waarom ze de moeite nemen om naar inkomen te vragen, als het niet controleerbaar is?
toegevoegd de auteur jlarsch, de bron
De wet vereist dat ze rekening houden met het vermogen om te betalen bij het bepalen van het krediet dat ze moeten uitgeven. Een van de eenvoudigste modellen voor het meten van het vermogen om te betalen is om te kijken naar inkomsten en uitgaven. Dus vragen ze je naar deze dingen, om hun eigen achterste te dekken voor het geval je de standaard niet haalt.
toegevoegd de auteur gropemotron, de bron

Over het algemeen zullen ze dezelfde definitie gebruiken die de IRS gebruikt - als u ze een aangepast bruto-inkomen geeft van uw belastingformulieren, zullen ze gelukkig zijn.

0
toegevoegd