Nieuwste transacties bovenaan, niet onderaan, van accounts in GnuCash toegevoegd?

In GnuCash worden de transacties met oplopende datum van boven naar beneden weergegeven.

Is er een manier om de transacties met stijgende datum van onder naar boven te laten weergeven? D.w.z. Ik wil dat de nieuwste transactie de eerste is in de lijst, niet de laatste!

Reden: alle andere tabellen die ik gebruik voor mijn financiën (bank, creditcardafschriften, enz.) Hebben de nieuwste transactie altijd bovenaan de lijst toegevoegd. En op de lange termijn kan het erg verwarrend en vermoeiend worden, vooral als ik een lijst met transacties in GnuCash moet invoeren, die ik niet kan importeren en kopiëren door te typen.

2

1 antwoord

You can sort the account register using the View->Sort By menu choice. However, there doesn't appear to be a preference to have this happen all the time.

Er is geen manier om het blanco item ergens anders te laten verschijnen, maar onderaan het register.

2
toegevoegd
Je hebt een goed punt, ik had het alleen over mijn eigen ervaring. Ik weet niet zeker hoe boekhoudingsboeken er ook in andere landen uitzien; Ik zal dat deel van het antwoord verwijderen.
toegevoegd de auteur Hunt, de bron
Ik gebruik twee Japanse banken, ik denk niet dat ik een vinkregister of boek heb, maar mijn online bankieren en maandelijkse overzichten zijn altijd zo dat hoe nieuwer de datum, hoe hoger in de lijst. Gewoon om je te kwalificeren omdat je dat schrijft "... zoals het zou zijn in een chequeboekje of een boek". Ik denk niet dat dit geldt voor alle banken, over de hele wereld - en internationale ondersteuning zou een van de sterke punten van GC moeten zijn. In ieder geval bedankt voor dit antwoord.
toegevoegd de auteur gojira, de bron