PayPal-betalingen volgen in een marktplaats met meerdere verkopers

Ik wil een marktplaats creëren waar gebruikers artikelen kunnen lenen en kopers kunnen laten betalen via PayPal. Is er een manier om deze betalingen aan onze kant bij te houden, zodat ik dingen met de gegevens kan doen (zoals het markeren van de bestelling als voltooid)? Ik denk dat ik de verkopers hun PayPal ipn-url naar mijn script kan laten instellen, maar dit kan een gedoe zijn. Als het niet mogelijk is, wat voor soort schema zou u dan voorstellen om dit te doen?

1

1 antwoord

Bekijk het Adaptive Payments -product van PayPal. [ https://www.x.com/developers/paypal/products/adaptive- betalingen ]

Hiermee kunt u (als API-beller) een transactie opzetten tussen een koper en een externe verkoper.

Ook al bent u geen geldontvanger, u krijgt nog steeds een melding dat de betaling is voltooid via Instant Payment Notification (IPN).

Als een extra, een van de leuke functies van Adaptive Payments, is dat het u de mogelijkheid biedt om een ​​geketende betaling te doen.

Kort gezegd, hiermee kunt u een transactie opzetten tussen een koper en een verkoper EN geeft u de mogelijkheid om een ​​secundaire ontvanger te zijn in de transactie. Wat dit doet, is dat het u toestaat om automatisch een commissie van de verkoper te nemen, terwijl u volledig verborgen blijft voor de koper.

Het is echt een leuke manier om inkomsten te genereren op uw marktplaats, met het extra voordeel dat PayPal het hele ding voor u automatiseert. Geen extra programmatie vereist :)

1
toegevoegd
Geweldig! Dit ziet er perfect uit voor mij
toegevoegd de auteur Matthew Hui, de bron
als alleen de dev docs van paypal begrijpelijk waren ..
toegevoegd de auteur coiso, de bron