Due Diligence - Verdunning?

Hoe kan men achterhalen of het bedrijf verdunning heeft uitgevoerd of niet? Waar kan men zien hoe vaak in de geschiedenis het bedrijf verdunning heeft uitgevoerd in zijn geschiedenis? Is het mogelijk om van tevoren te weten dat het bedrijf verdunning gaat uitvoeren?

Postscriptum Dat is ALLEEN gerelateerd aan de aandelen die worden verhandeld op de Amerikaanse beurs OTC Market (OTCQX, OTCQB, OTCBB, OTC Pink).

0

3 antwoord

Publiek verhandelde bedrijven voeren verwatering uit via een FPO (vervolg openbare aanbieding) . Het is een proces vergelijkbaar met IPO, met aankondigingen, prospectussen, enz. U zult van tevoren weten wanneer dat gebeurt.

Voorraden die worden verhandeld OTC zijn niet verplicht om een ​​groot aantal regelgevingsdocumenten in te dienen die openbaar verhandelde aandelen moeten indienen, en mogen geen verdunningen of aanvullende kwesties bekendmaken. Door OTC te kopen, gaat u akkoord met deze voorwaarden. U krijgt waarschijnlijk een bericht en een kans om daarover te stemmen in uw proxyverklaring, maar dat gebeurt wanneer u de aandelen al bezit.

2
toegevoegd
@Michael Ja, dat zou in de financiële verslagen moeten voorkomen.
toegevoegd de auteur Stephen Darlington, de bron
Kun je ook niet verwateren als een bedrijf aandelenopties uitgeeft aan werknemers?
toegevoegd de auteur Ryan Zotti, de bron
Het is niet mogelijk om vooraf te weten wanneer een bedrijf zal verwateren. Ze kunnen bijvoorbeeld een privéaanbod initiëren met warrants. Je weet het niet van tevoren.
toegevoegd de auteur user272671, de bron
Bovendien moet een bedrijf een 8-K indienen wanneer ze meer voorraad verkopen. Je kunt dat vinden op EDGAR.
toegevoegd de auteur Tapas Bose, de bron

U moet de SEC-formulieren controleren om dit volledig te weten. Een beursgenoteerd bedrijf zal een hoeveelheid openbaar verhandelbare aandelen hebben die gemakkelijk te vinden zijn in hun financiële verslagen. Maar. dat is niet het enige type op aandelen lijkend financieel instrument dat een dergelijk bedrijf kan uitgeven.

In een vorig antwoord wordt melding gemaakt van "vervolg" openbare aanbieding. Een onderneming kan echter een private equity-aanbod initiëren zonder vooraf te worden aangekondigd, soms met warrants, of langdurige opties om (nieuwe) aandelen te kopen.

0
toegevoegd

U kunt het beste alleen naar vergelijkende balansen kijken of contact opnemen met het bedrijf zelf.

Anders hebt u toegang nodig tot een service zoals PrivCo om gegevens te verkrijgen.

0
toegevoegd