Hoe lang C2DM-bericht geldig is?

Ik ben nieuw voor Android-ontwikkeling, nu werk ik aan C2DM-implementatie voor Android-apparaten. Ik heb de onderstaande code gebruikt om het registratie-ID voor het apparaat te krijgen.

public void register(View view) {
  Intent intent = new Intent("com.google.android.c2dm.intent.REGISTER");
  intent.putExtra("app",PendingIntent.getBroadcast(this, 0, new Intent(), 0));
  intent.putExtra("sender", "[email protected]");
  startService(intent);
}

Ik volg de deze zelfstudie voor C2DM-implementatie.

Nu is mijn vraag of het apparaat voor een langere periode (bijvoorbeeld 15 dagen) is uitgeschakeld, dus ik wil weten hoelang het C2DM-bericht geldig is?

Als het apparaat daarna wordt ingeschakeld en de toepassingsserver heeft het volgende C2DM-bericht niet verzonden, krijgt het apparaat dat C2DM-bericht ook?

0

1 antwoord

as per http://www.hightechno.info/2011/08/c2dm-tutorial-send-push-notifications.html

In deze zelfde query is een andere eigenschap interessant: samenvouwen_sleutel . Deze sleutel is een identificatie die wordt gegeven aan berichten van vergelijkbare aard. Dus als de telefoon is uitgeschakeld en verschillende berichten met dezelfde ID C2DM zich op de server verzamelen, wordt alleen de laatste verzonden wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld o n. Het is daarom noodzakelijk om zorgvuldig deze identificatiegegevens te selecteren. . .

delay_while_idle
 • Geeft aan dat het bericht niet mag worden verzonden onmiddellijk als het apparaat niet actief is. De server wacht op de apparaat om actief te worden, en dan alleen het laatste bericht voor elk de waarde collapse_key wordt verzonden. Optioneel.

as per how to set valid time period for android c2dm message?

 • our server app only sends messages during certain times

  or

 • Your Android app receives the C2DM messages all the time, but during certain times you ignore/handle as appropriate.

als dit deze link voor push over looks third pary app

Als uw telefoon is verbonden met internet, ontvangt deze onmiddellijk de melding van de Pushover-servers. Zo niet, dan blijft het daar 30 dagen totdat u verbinding maakt.

Uw meldingen zijn beveiligd, omdat alle verzendingen gecodeerd zijn.

1
toegevoegd