Activeer een svn-Android-buiild met Jenkins

Hallo vrienden kunnen iemand mij voorstellen hoe een svn Android te activeren met behulp van jenkins ..

1

1 antwoord

Over het algemeen zijn er twee manieren om dit te doen, zoals beschreven in dit document : u kunt een poll uitvoeren SVN-repository of schrijf een post-commit hook. Je hebt Subversion Plugin nodig (die deel uitmaakt van Jenkins-distributie, maar voor het geval dat je controleert of het is geïnstalleerd en ingeschakeld).

U configureert uw build door de Subversion radiokast in Broncodebeheer -systeem aan te vinken en vervolgens op te geven wat u wilt uitchecken en waar u het in uw werkkopie moet plaatsen (er zijn '?' pictogrammen aan de rechterkant - gebruik ze voor hulp). Als u polling gebruikt, moet u ook het vak Poll SCM aanvinken in het gedeelte Build Triggers en het pollingschema opgeven (nogmaals, gebruik '?' Help).

2
toegevoegd
Wat bedoel je met 'auto'-builds?
toegevoegd de auteur malenkiy_scot, de bron
Vink het vakje Build Periodically aan in het gedeelte Build Triggers en geef het schema op.
toegevoegd de auteur malenkiy_scot, de bron
Er kunnen hier verschillende problemen zijn. Het eerste dat moet worden gecontroleerd, is dat build_ics.sh inderdaad in de werkruimte van de taak wordt gevonden. Controleren waar de werkruimte is - voer echo $ {WORKSPACE} uit in een afzonderlijke shell-buildstap en onderzoek de console-uitvoer.
toegevoegd de auteur malenkiy_scot, de bron
Bedankt voor het geven van een suggestie, nu wilde ik weten hoe ik automatisch bouwen ook kan activeren.
toegevoegd de auteur Sukesh, de bron
nachtelijk gebouwd, de build moet automatisch worden uitgevoerd, we zullen de timing instellen, het zal automatisch de build activeren als cronjob
toegevoegd de auteur Sukesh, de bron
moet een shell-script uitvoeren, mijn shell-script is in svn zoals bijvoorbeeld, ik noemde svn repository http:///abc/dus de code is check out naar standaard path/opt/ubersvn/jenkins/build_tools/mijn scrip is in build_tools hoe dit script uit te voeren, in "Build" ik optie heb ik de optie "Execute Shell" geselecteerd en direct de gegeven ./build_ics.sh(script naam) gegeven als ik het exacte pad geef dat ik faal krijg kennisgeving.
toegevoegd de auteur Sukesh, de bron