Hoe koppel ik de ftp-client aan een netwerkinterface

Klinkt als triviaal, maar ik kan het niet voor elkaar krijgen. Ik heb de ftp-client met apt-get install ftp . Nu wil ik verbinding maken met een bepaalde server maar via een gespecificeerde netwerkinterface.

0
Als het zich in het netwerk bevindt (zoals in uw subnet), vindt het automatisch zijn weg. Als niet - en - op beide interfaces gateways zijn gedefinieerd, is er nog steeds een manier om het verkeer voor die bestemming via een specifieke gateway route te maken. Deze route is echter niet uniek voor ftp, maar ik zie niet in waarom dit een probleem zou zijn.
toegevoegd de auteur EDP, de bron
De server waarmee ik verbinding wil maken, is alleen bereikbaar via die specifieke interface, daarom wil ik ervoor kunnen kiezen om deze te gebruiken door de ftp-client.
toegevoegd de auteur bbqfrito, de bron
Uw vraag is een beetje dubbelzinnig, probeert u alleen verbinding te maken via het Ethernet, maar niet de WiFi bijvoorbeeld? Zo ja, dan is hier een beantwoorde vraag superuser.com/questions/241178/…
toegevoegd de auteur Darren, de bron
Elke interface heeft zijn eigen IP-adres (Wireless 192.168.1.25, Wired 192.168.1.28, of totaal verschillend als deze zich op verschillende netwerken bevinden). U moet dan verbinding kunnen maken met het IP-adres van de interface die u moet gebruiken.
toegevoegd de auteur Darren, de bron

Geen antwoorden

0