PUSH_MODE versus PULL_MODE in Specman BFM?

In welk scenario zouden we normaal gesproken met PUSH_MODE gaan? PULL_MODE interactie wordt normaal gesproken aanbevolen, maar ik wil weten in welk scenario of welke situatie we zouden moeten gaan met de PUSH-modus?

Bedankt,

2
Waarschijnlijk te gelokaliseerd voor deze site, maar veel succes :-)
toegevoegd de auteur user166390, de bron

1 antwoord

Ten eerste maakt het de noodzaak overbodig om de driverinstantie te ondervragen met try_next_item() of get_next_item() , wat een winst is vanuit het oogpunt van prestaties. (Hoewel het aanroepen van driver.get_next_item() een blokkerende aanroep is die alle BFM-threads moet opschorten die op een reeksitem wachten.)

Afgezien van dit (waarschijnlijk kleine) prestatieaspect, wilt u mogelijk volgorde-items opnieuw rangschikken die door parallelle reeksen zijn opgegeven. De volgorde van de volgorde-items die uit de driver komen is FIFO. Als u een reeksitem heeft dat anderen moet overslaan om deadlockredenen of als u extra randomisatie wilt van de volgorde waarin de artikelen worden verwerkt, moet u dat zelf beheren door alle items in uw eigen gegevensstructuur van de verzameling te vullen.

1
toegevoegd