Toegang tot Dropbox-bestanden wanneer de iPad offline is

Ik wil graag dat mijn native iOS-app toegang heeft tot al mijn dropbox-bestanden op mijn iPad wanneer de iPad offline is. Ik heb gespeeld met de Roulette-app van Dropbox, maar deze lijkt te stoppen met werken zodra je offline gaat.

Is het mogelijk om een ​​app te bouwen die integreert met Dropbox en welke toegang krijgt tot de offline Dropbox-opslag wanneer de iPad offline is?

0

1 antwoord

Ik denk dat dat niet mogelijk is, omdat Dropbox een online service en opslag is.

Gevolgen zijn dat je het kunt gebruiken, de app haalt de inhoud op van de afstandsbediening en zodra je de verbinding verbreekt, zal dat niet meer werken.

Voor wat u zegt, moeten er enkele cachingmethoden zijn om de inhoud op te halen en ze offline op te slaan.

Maar denk er eens over na: als iemand grote bestanden op Dropbox heeft, 200-500 + mb, dan zou dat moeilijk zijn om de inhoud op te halen en te cachen, de opslag van de iPad zou in minder dan een paar minuten worden ingevuld!

Dus, behalve dat Dropbox geen functie als deze opzet, denk ik dat je alleen Dropbox kunt blijven gebruiken zoals je altijd doet.

0
toegevoegd
Ja je hebt gelijk. Ik ben dat vergeten! Maar ja, moet zeker het pad Documenten zijn.
toegevoegd de auteur Phillip, de bron
Eigenlijk kun je alle bestanden "uit de dropbox-app" favoriet maken, die dan offline beschikbaar zijn. Er is misschien een manier om toegang te krijgen tot deze bestanden door het iPad-bestandssysteem te doorzoeken, maar je zult moeten weten waar de dropbox-app ze opslaat (misschien het pad/documents).
toegevoegd de auteur pille, de bron