Sneltoets om door Windows van dezelfde toepassing in Windows 7 te bladeren

Ik had verwacht dat dit een heel eenvoudige taak was: schakelen tussen vensters van dezelfde applicatie, maar ik kan de snelkoppeling niet vinden om het te doen. Ik heb over het algemeen verschillende Windows-toepassingen zoals Chrome (elk venster bevat alle tabbladen met betrekking tot een bepaald onderwerp).

Het gedrag waar ik naar op zoek ben, is wat in Mac OSX is geïmplementeerd met de Cmd + ~ sneltoets.

Is er een manier om hetzelfde te bereiken op Windows 7?

15
@NickGarvey Nou, dat werkt, maar niet precies wat ik zoek.
toegevoegd de auteur balajeerc, de bron
Als het programma open is op uw taakbalk, loopt het doorlopen van de Windows-toets en het nummer van de locatie op de taakbalk door die toepassingen. Mijn webbrowser is vastgemaakt aan de eerste locatie, dus Windows Key + 1 doorloopt mijn open webbrowservensters.
toegevoegd de auteur Nick Garvey, de bron
Ctrl + Tab doorloopt het geopende tabblad van de browser ..
toegevoegd de auteur hriziya, de bron

5 antwoord

Het is geen sneltoets, maar als u ctrl + herhaaldelijk op het pictogram in de taakbalk houdt, bladert u door de geopende vensters van dat programma.

14
toegevoegd

The CtrlTab is an app-specific function, but not an OS-wide function from which all windows inherit. One cannot do CtrlTab in Outlook and cycle through opened drafts, tasks, etc. because Outlook has been designed to react differently to CtrlTab

Het dichtstbijzijnde alternatief dat ik tot nu toe heb gevonden, is het gebruik van de gratis app Switcher http://insentient.net/ Eigenlijk is het een OSX Exposé-achtige app die door alle vensters of vensters van een specifieke app kan bladeren, je hoeft alleen maar de sneltoetsen te bewerken. Het enige nadeel van dit alternatief is dat het helemaal niet subtiel is om van venster te wisselen.

6
toegevoegd
control9tab werkt voor Excel voor mij, dus dat is leuk :)
toegevoegd de auteur Bernhard, de bron

Gebruik Alt Esc voor snel schakelen zonder dat er een GUI-pop-up verschijnt


https://support.microsoft.com/en-gb/ help/12445/windows-keyboard-shortcuts

5
toegevoegd
@ mix3d-nr. zelf testen?
toegevoegd de auteur Blowsie, de bron
Dan denk ik dat je iets hebt dat je snelkoppelingen overschrijft. Alt + Esc is een officiële Windows 7,8,10-snelkoppeling zoals hier te zien. support.microsoft.com/en-gb/help/12445/…
toegevoegd de auteur Blowsie, de bron
voor mij is dat alles wat het doet. Windows 10. Wat kan het probleem zijn, omdat je hebt gepost voor win7
toegevoegd de auteur mix3d, de bron
Mijn fout. Het leek te minimaliseren omdat het venster gewoon "verdwenen" was, maar in werkelijkheid werd het "naar de achterkant" van alle andere geopende ramen gestuurd. Items doorlopen in de volgorde waarin ze zijn geopend is de officiële formulering. Heeft iets nieuws geleerd! Het DOES toch nog steeds tussen ALLE geopende vensters en niet toepassingsspecifiek
toegevoegd de auteur mix3d, de bron

Zie https://superuser.com/vraag/435602/snelkoppeling-in-windows-7-to-switch-tussen-zelfde-applicaties windows-like-cmd .

Het antwoord van Scott is het dichtstbijzijnde dat ik heb gevonden om dit te doen. Om samen te vatten wat hij zei: WindowsIcon + n waarbij n het nummer van de applicatie is.

5
toegevoegd

Misschien gerelateerd: als u wilt dat de vensters direct worden geopend wanneer u op het gestapelde taakbalksymbool klikt (in plaats van de lijst te openen), kunt u de DWORD " LastActiveClick " toevoegen aan

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced

en stel het in op 1.

3
toegevoegd