Hoe de navigatie-URI van een tweede tegel in Windows Phone te updaten

Ik heb een app waarmee secundaire tiles kunnen worden gemaakt op het startscherm op basis van de keuze van de gebruiker. De secundaire tegel opent een document. er is een vereiste dat telkens wanneer het document wordt hernoemd, de bijbehorende tegel (indien aanwezig), de navigatie-uri ook moet worden bijgewerkt zodat secundaire tegels altijd naar hetzelfde document verwijzen.

Maar ik ben niet in staat om dit te doen. De enige manier die ik zie is om de tegel te verwijderen en opnieuw te maken. wat eigenlijk niet handig is (omdat het navigeert naar het startscherm). ik wil het gewoon intern doen. De methode ShellTile.Update lijkt mij echter niet nuttig.

Help alstublieft. Alle hulp wordt zeer op prijs gesteld. Thanx van tevoren

0

1 antwoord

In plaats van een navigatie-URL te gebruiken om de gebruiker naar het document te sturen, gebruikt u een unieke ID die niet verandert wanneer het document wordt hernoemd. Op die manier wijst de tegel, ongeacht wat er met de naam van het document gebeurt, naar waar het zou moeten.

1
toegevoegd
ik dacht erover om het eerder te doen, maar dan voegt deze logica een extra last toe van het vinden van het document van isoStorage/database wat de app-prestaties uiteindelijk zal doen afnemen
toegevoegd de auteur Uday0119, de bron
Dat is de prijs die u betaalt voor het kunnen houden van de live-tegels die op de juiste documenten zijn gericht.
toegevoegd de auteur Adam Maras, de bron