Foutmelding tijdens het uitvoeren van de Raspberry Pi Camera

Ik gebruik een Raspberry Pi samen met de cameramodule om een ​​zelfstandig stand-alone apparaat voor spionagecamera's te bouwen (alleen voor leren). Ik heb deze code op mijn Raspberry Pi uitgevoerd die de volgende foutmelding gaf :

initialising, please wait...
Traceback (most recent call last):
  File "_ctypes/callbacks.c", line 314, in 'calling callback function'
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/picamera/camera.py", line 129, in _control_callback
    "Received unexpected camera control callback event, 0x%08x" % buf[0].cmd)
picamera.exc.PiCameraRuntimeError: Received unexpected camera control callback event, 0x4f525245
Traceback (most recent call last):
  File "run.py", line 216, in 
    main()
  File "run.py", line 74, in main
    MotionDetector(send_email, username, password, smtp_server_url, user_email, trigger_level)
  File "run.py", line 108, in __init__
    for foo in camera.capture_continuous(stream, format='jpeg'):
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/picamera/camera.py", line 1853, in capture_continuous
    'Timed out waiting for capture to end')
picamera.exc.PiCameraRuntimeError: Timed out waiting for capture to end

Ook wanneer ik raspistill -o abc.jpeg uitvoer, krijg ik de volgende foutmelding:

mmal: No data received from sensor. Check all connections, including the Sunny one on the camera board

Ik heb de verbinding gecontroleerd. Wanneer ik raspistill loop, gaat de LED branden (en blijft branden) maar er wordt geen foto gemaakt.

Tot dusver heb ik het volgende geprobeerd:

  • Adding blacklist spi-bcm2708 and blacklist i2c-bcm2708 to my /etc/modprobe.d/raspi-blacklist.conf
  • switching the pin used for 1-Wire to pin 18 in /boot/cmdline.txt:

    dwc_otg.lpm_enable=0 console=ttyAMA0,115200 kgdboc=ttyAMA0,115200 console=tty1 root=/dev/mmcblk0p2 rootfstype=ext4 elevator=deadline rootwait bcm2708.w1_gpio_pin=18

  • Enabling and disabling the camera in raspi-config

  • Running sudo apt-get install rpi-update and sudo rpi-update

  • Tried uninstalling and reinstalling Raspbian

Maar geen van deze heeft tot nu toe gewerkt. Wat kan mogelijk fout zijn?

0
Heb je geprobeerd wat de foutmelding zegt en "controleerde de connectie?"
toegevoegd de auteur doekman, de bron
Controleer of de "SUNNY" -label op het camerabord correct in de connector zit (haal de stekker voorzichtig uit het stopcontact en plaats deze indien nodig opnieuw - uiteraard niet terwijl de camera is ingeschakeld). Als je nog steeds dezelfde foutmelding krijgt, heb je waarschijnlijk een dode camera. Het zijn vrij gevoelige componenten en relatief gemakkelijk te doden als ze per ongeluk worden aangeraakt om geleidende dingen te doen (of de 5V-pennen op de Pi!)
toegevoegd de auteur JimB, de bron
Ja, ik heb de verbinding gecontroleerd. Wanneer ik raspistill uitvoer, brandt de LED (en blijft branden) maar er wordt geen foto gemaakt.
toegevoegd de auteur Archit Verma, de bron

Geen antwoorden

0