mac app store sandboxing problemen

Mijn app heeft een uitvoerbaar bestand van een derde partij in de bundel waarmee mijn app via NSTask communiceert. Ik heb mijn app kunnen sandboxen en alles werkt, maar als ik het naar de Mac App Store stuur, krijg ik te horen dat ik dit programma ook moet sandboxen. Wanneer ik dit doe, wordt alles verbroken en wat er gebeurt, is dat de uitvoerbare crashes en het crashrapport onthullen dat er geen sandbox kan worden gemaakt. Dit uitvoerbare bestand staat in mijn Bronnenmap in mijn project en wordt in mijn app gekopieerd wanneer ik het maak. Dus wat is de oplossing hier? Als sandboxing het eigenlijke uitvoerbare bestand laat crashen, maar de App Store geeft me een ongeldig binair bestand zonder sandboxing, wat kan ik doen?

Bedankt,

rc

1
Kun je de crash posten? De kans is groot dat de app crasht wanneer je het sandboxt omdat het probeert iets te doen dat niet (sandbox) gerechtigd is om te doen. Het is het gemakkelijkst om het goed te sandboxen; bang dat het niet zou moeten proberen om iets te doen waar het niet het recht toe heeft.
toegevoegd de auteur geowar, de bron
>> Moet ik ermee communiceren in mijn eigen bundel?
toegevoegd de auteur geowar, de bron
Sorry, ik dacht dat ik mijn antwoord had verwijderd (besloot om het verder te onderzoeken); Ik heb geen beperkingen kunnen vaststellen voor de communicatie met (sub) gelanceerde uitvoerbare bestanden (ongeacht de locatie).
toegevoegd de auteur geowar, de bron
Waarom wil je een uitvoerbaar bestand schrijven naar de map met toepassingsondersteuning en daar communiceren? Ik kan redenen bedenken waarom je zou kunnen, maar ze zijn allemaal in strijd met de Mac App Store Review Guidelines (secties 2.16 of 2.17). Neem het op in uw app; codeteken en sandbox geven daar recht op en alles zou goed moeten zijn voor de winkel.
toegevoegd de auteur geowar, de bron
Vraag de ontwikkelaar om deze sandbox-compatibel te maken?
toegevoegd de auteur Anne, de bron
Bedankt voor de antwoorden en gelukkig ja, het was iets dat ik fout deed. Ik had niet het recht com.apple.security.inherit voor dit uitvoerbare bestand van derden en nadat ik het had toegevoegd was alles goed. Ik denk dat het enige kleine ding dat nog over is, is dat ik dit uitvoerbare bestand niet naar mijn (sandboxed) ondersteuningsmap voor toepassingen kan schrijven en daar kan communiceren? Moet ik ermee communiceren in mijn eigen bundel? Voordat ik met sandboxen begon, deed ik het op deze manier, maar het lijkt niet mogelijk met sandboxing omdat de bewerking altijd mislukt ...
toegevoegd de auteur rick, de bron
Zeg je ja dat is het antwoord? :-)
toegevoegd de auteur rick, de bron
Nogmaals bedankt voor het antwoord en ja je hebt gelijk, het werkt prima op die manier. Ik was het gewoon aan het doen op de andere manier in pre-sandbox-dagen dus ik vroeg me af waarom het niet werkte sinds ik het uitvoerbare bestand naar mijn eigen sandbox-locatie aan het schrijven was. Maar nogmaals bedankt voor alle hulp zeer gewaardeerd!
toegevoegd de auteur rick, de bron

Geen antwoorden

0