jQuery Validationengine-pijlen worden niet weergegeven

Ik gebruik de validatieafdeling met .NET dus gebruik de traditionele class = "valideer [vereist]" niet op sommige pagina's omdat ik een paar logische formulieren op de pagina heb en ik wil niet dat het hele formulier in één keer gevalideerd wordt, dus in plaats daarvan gebruik het volgende:

$j(document).ready(function() {
   $j("#btnSave").click(function (e) {
     if ($j("#lstCustomerType").val() == "") {
       jQuery('#lstCustomerType').validationEngine('showPrompt', 'Please select a customer type', 'error', true);
   });
 });

Het enige probleem dat ik heb is dat de parameter showArrow niets lijkt te doen. Ongeacht wat ik probeer, wordt de pijl nooit weergegeven en krijg ik een pop-up boven het tekstvak. Op de pagina's die ik gebruik class = "validate [required]" verschijnen de pijlen zoals verwacht. Weet iemand of het een beperking is van het handmatig tonen van een pop-up of de syntaxis om het te laten werken?

1

1 antwoord

Heb de hele dag geprobeerd om dit uit te zoeken. Dit is de juiste syntaxis voor het weergeven van die vervelende pijlen:

$('#ed').validationEngine('showPrompt', validationDate, 'error', 'topRight', true);

Het lijkt erop dat u alle "optionele" parameters moet opgeven, anders mislukt de instantiatie. Ik bleef 'topRight' weglaten en de pijlen zouden nooit verschijnen. Zodra ik de positieparameter in plaats maak, verschijnen de pijlen.

6
toegevoegd
Sullivan bedankt hiervoor, om de een of andere reden had ik het tot vandaag volledig gemist en heb ik je suggestie gewoon geprobeerd. Mijn validatiegemachtigingen zien er nu als beste banaan uit!
toegevoegd de auteur Pixelstiltskin, de bron
@Sullivan bedankt voor de code. Je hebt mijn leven gered.
toegevoegd de auteur ABorty, de bron
Nou, voor mij werkt het zo: $ ('# gender'). ValidationEngine ('showPrompt', 'My Funny Error Message', 'error', '', true);
toegevoegd de auteur mzalazar, de bron