Hoe manipuleer ik de grootte of positie van de afbeelding in jQuery met glijden, zoomen en bijsnijden?

Ik wil de uploadfunctie voor het bijsnijden van Facebook-afbeeldingen nabootsen. Momenteel kunnen gebruikers een banner uploaden, maar voordat ze de banner opslaan, schuiven ze hem omhoog of omlaag totdat het gewenste gedeelte van de afbeelding wordt weergegeven.

Ik wil dit graag doen, maar ook zoomen en van links naar rechts schuiven. Ik sla de asresultaten op in de db en gebruik de overlopende verborgen css-instelling om het gedeelte van de afbeelding buiten de div banners te verbergen.

Is er een populaire plug-in om dit te doen, dat is light-eight en gemakkelijk te gebruiken beschikbaar? of is er een tutorial die ik kan volgen, zodat ik dit zelf kan uitrollen?

Vriendelijke groeten

0

2 antwoord

Voor iedereen die dat nuttig vindt, zou je het kunnen doen met jQuery Guillotine . Het is vergelijkbaar met de aanpak van Facebook, plus het gaat om zoom en rotatie.

Bekijk de demo .

1
toegevoegd

Kijk eens naar de onderstaande links, die u misschien voor uw doeleinden kunt gebruiken of u op zijn minst enkele ideeën geven over wat het zou kosten om uw eigen rol te spelen:

Ik zou voorstellen om een ​​server-side manipulatie op de afbeelding uit te voeren zodra de gebruiker deze indient. Op die manier bewaar/laad je geen grote afbeeldingen als je er maar een klein deel van nodig hebt. Het is ook niet nodig om logica bij te snijden/in te zoomen op de afbeelding elke keer dat u deze laadt voor weergave.

0
toegevoegd