Hoe een barcodelettertype (code128) niet een afbeelding te genereren

Ik heb een toepassing die streepjescodes genereert in afbeeldingsformaat en deze wordt door sommige apparaten gelezen en mislukt in andere. Het probleem nu dat de barcodeafbeelding is gepixeld, zodat de barcodelezer het niet kan lezen en ik heb besloten om de streepjescode van afbeelding naar lettertype te wijzigen om dit probleem te ondervangen, omdat de streepjescode leesbaar is voor alle lezers (die ik gebruik).

Ik ondervind nu een probleem, toen ik de driver van de printer (Zebra TLP) installeerde op mijn pc (64-bit) en deze als standaardprinter instelde, verscheen het lettertype Code128 in de lijst met lettertypen op de MS Office Word-applicatie, maar in VS2010 doesn niet verschijnen, ik moet het lettertype van de printer (Code128) gebruiken om het te gebruiken en barcode te genereren. Hoe kan ik dat doen?

Ik weet niet of het probleem voor jou duidelijk is of niet? Maar ik moet een lettertype-barcode genereren in .net 2010 bij Telerik-rapporten.

0
Ik heb hulp nodig elke keer als ik een vraag post ik lijd om een ​​antwoord te krijgen waar kan ik gaan ????????
toegevoegd de auteur Ahmy, de bron
Het probleem is niet gerelateerd aan Telerik, het lettertype "Code128" verschijnt niet in de lettertypenlijst voor enig besturingselement in .net, niet alleen voor telerik-besturingselementen
toegevoegd de auteur Ahmy, de bron
Hoe kan ik dat doen ? ik weet niet hoe ik de TrueType-versie moet krijgen, kan je me alsjeblieft helpen?
toegevoegd de auteur Ahmy, de bron
Neem contact op met Telerik voor ondersteuning.
toegevoegd de auteur Hans Passant, de bron
Koop een ander lettertype, een echte TrueType-versie ervan. Vermijd OpenType.
toegevoegd de auteur Hans Passant, de bron
Hetzelfde probleem hier. Ik zie het lettertype in Word, Excel en Kladblok, maar ik kan het niet zien in een programma dat is gecompileerd uit VS 2010 of 2008. Ik heb het lettertype van onder geprobeerd, het is nog steeds hetzelfde resultaat. Heb je dit probleem opgelost? Hoe? Dank je.
toegevoegd de auteur laishiekai, de bron

1 antwoord

Ik heb een code128 True Type-lettertype hier gedownload en het in een paar apps gebruikt sinds . Deze pagina gaf ook goede gegevens voor het berekenen van checksums voor code128.

6
toegevoegd
Maar weet je zeker dat dit lettertype compatibel is met printer "Zebra"?
toegevoegd de auteur Ahmy, de bron
Ik heb dit lettertype geprobeerd, maar ik heb een probleem met de grootte van de streepjescode, wanneer ik de lettergrootte vergroot om de streepjescodelijnen te vergroten zodat deze passen op de breedte van de container, wordt deze uitgebreid tot een vaste breedte minder dan de breedte van de container en worden de lijnen omwikkeld .. .. hoe kan ik dit probleem oplossen?
toegevoegd de auteur Ahmy, de bron
Hoe kan ik checksum voor Code128 berekenen?
toegevoegd de auteur Ahmy, de bron
Bedankt voor je ondanks dat je me geen volledig antwoord gaf en volg mij in mijn vragen maar bedankt en +1 stem en acceptatie voor je zorg
toegevoegd de auteur Ahmy, de bron
@Ahmy sorry voor de vertraging was ik even weg, kijk eens naar mijn antwoord hier
toegevoegd de auteur Geronimo, de bron