Bestand en regelnummer geven mijn lokale computer aan in plaats van de servercomputer

Ik heb mijn webservice (asmx web servicec) met succes voltooid. En vervolgens heb ik met succes ook in mijn server-pc (Windows Server 2008) met IIS 7 ingezet. Ik kan gebruiken vanuit mijn client-app. Maar soms wanneer mijn webservice een fout vertoont, geeft de fout het regelnummer van mijn lokale computer aan waar ik de webservice heb ontwikkeld. Maar het zou het adres van de server-pc moeten zijn.

Belangrijk ding: soms verander ik het kleine ding in mijn webservice en dan kopieer ik gewoon het volledige project en plak ik in server-pc met het juiste pad. En het werkt goed, maar als er een fout optreedt, geeft de fout aan dat de bestandsnaam en het regelnummer zich op mijn lokale pc bevinden, waar ik de webservice heb ontwikkeld. Ik gebruik SVN. Ik kon niet begrijpen wat de reden is om de lokale pc aan te duiden in plaats van de locatie van de server pc, terwijl er fouten worden weergegeven.

Ik gebruik altijd Cleand en Rebuild voordat ik het project naar de server pc kopieer/plak.

0

1 antwoord

De foutopsporingsinformatie in het PDB-bestand is waar deze vandaan komt en wordt gegenereerd op compilatietijd en geeft de locatie van het broncodebestand op dat moment weer. Volledig correct gedrag.

2
toegevoegd
Ik maak me geen zorgen over fouten, dat zal ik aan. Maar ik maak me zorgen over de bestandslocatie bij het maken van een fout. Het toont mijn lokale computerlocatie waar mijn project is opgeslagen en ik heb gewerkt. Maar het moet een servercomputeradres zijn waar het project wordt geïmplementeerd. Dus wat is uw suggestie om dit te overwinnen?
toegevoegd de auteur Ahmad Naqibul Arefin, de bron
De fout is namelijk opgetreden in de code in dat lokale bestand.
toegevoegd de auteur David Schwartz, de bron
Waarom zou het zijn? U implementeert de bronbestanden ook niet op de server, nietwaar? De informatie zou zinloos zijn ...
toegevoegd de auteur David M, de bron