Hoe moet ik mijn objectief-c statische bibliotheek aan anderen geven voor gebruik?

Ik heb een statische bibliotheek gemaakt in XCode 4.3.3 en ga deze delen met mijn vrienden.

Dus zou ik ze gewoon het bestand libMyLibrary.a of iets anders moeten geven?

Ik merkte ook dat wanneer ik mijn statische bibliotheek in mijn eigen projecten gebruik, ik het gebruikersheaderpad moet opgeven om naar de bronmap van mijn bibliotheekproject te wijzen.

Dus zou ik ze ook de .h-bestanden moeten geven?

Bedankt

0
Als dat het geval is, wat heeft het voor zin om een ​​statische bibliotheek te bouwen?
toegevoegd de auteur Jackson Tale, de bron
Je moet ze ook de .h geven. Er is ook een 3rd party-buildtool die helpt, hoewel ik deze nog nooit heb gebruikt en me de naam of details niet meer kan herinneren.
toegevoegd de auteur Hot Licks, de bron
De aanbevolen oplossing lijkt te zijn om ze uw hele XCode-project te geven: clintharris. net/2009/iphone-app-shared-libraries
toegevoegd de auteur millimoose, de bron

1 antwoord

Het absolute minimum dat je moet geven is de binaire ( libSomeLibrary.a ) en alle 'openbare' header-bestanden. U beslist welke headers openbaar zijn en welke privé zijn, om uw klassen en functies te gebruiken zullen zij deze headers nodig hebben om op te nemen in hun code.

Ze moeten het .a -bestand en alle .h bestanden aan hun project toevoegen, en ze zullen ook moeten weten welke frameworks uw bibliotheek gebruikt om te kunnen linken die.

Er is een leuke functie in Xcode waar je een ander project aan je project kunt toevoegen en het als een afhankelijkheid kunt instellen. Je buitenste project zal dan eerst de binnenste bouwen en er een link naar maken. Als je de volledige code wilt delen, raad ik deze aanpak aan.

2
toegevoegd