Java-webservices met as of as2?

Ik heb API's gemaakt en ik wil de webservice ervan doen. Het bevat geen database. dus ik hoef geen jdbc te leren. Maar het probleem is dat de as op de een of andere manier niet goed werkt in het hulpprogramma ubuntu.Java2WSDL werkt niet. Dus schakelde ik over op as2. Nogmaals, het is erg uitgestrekt en ik ben gek. Dus mijn vraag is: kan ik de as in ubuntu laten werken? En help me alsjeblieft en laat me weten of er een ander kader is waarop ik kan werken.

1
Definieer "niet werken".
toegevoegd de auteur Thorbjørn Ravn Andersen, de bron
ClassNotFound-problemen geven aan dat u niet correct implementeert. Heb je een meer ervaren Java-programmeur om je heen vragen?
toegevoegd de auteur Thorbjørn Ravn Andersen, de bron
Als het een ClassNotFound -fout is, zegt iets dat u veel meer fundamentele kennis nodig hebt bij het werken met Java. Je zou over die fout moeten vragen in plaats van flip-floppen tussen drie raamwerken. Java2WSDL/JAX-WS moet redelijk gemakkelijk te gebruiken zijn, maar ze zijn gericht op WSDL-eerste ontwikkeling.
toegevoegd de auteur millimoose, de bron
classnotFound-fout komt eraan.
toegevoegd de auteur student2, de bron
IS er een ander kader waar ik kan werken?
toegevoegd de auteur student2, de bron

1 antwoord

I've used both frameworks Axis 1, and 2 but about year ago decided to move my projects to spring ws and I think you can try this framework too(just for SOAP) for REST services I am using restlet

1
toegevoegd
Hetzelfde met mij betreffende de keuze voor SOAP, en helemaal mee eens. Voor mij is de grote overwinning dat met Spring WS je rechtstreeks met het XML-model kunt werken. De xml-to-bean-toewijzing moet helpen waar het in feite pijn doet, bijvoorbeeld geen XPath. We moesten monsterlijke code maken om een ​​string drie elementen te vinden (elke stap bevatte een lijst met elementen). Het gebruik van setters om het antwoord te vullen is een andere pijn in de (*).
toegevoegd de auteur Marko Topolnik, de bron